19.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤο ντουλαπάκι του συνοδηγού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον λόγο που δεν...

Το ντουλαπάκι του συνοδηγού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον λόγο που δεν φαντάζεστε

Ποια είναι η άγνωστη λειτουργεία του;

Ο καλύτερος φίλος του οδηγού και των επιβατών στο αυτοκίνητο, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι ο κλιματισμός. Η χρήση του είναι απαραίτητη ειδικά το μεσημέρι, που ο ήλιος καίει, και όλοι χρειάζονται μια ανάσα δροσιάς.

Άλλωστε, το air condition είναι και αναπόσπαστο κομμάτι του εξοπλισμού ασφαλείας, αφού τα ανακλαστικά ενός ιδροκοπημένου οδηγού δεν είναι τα ίδια με αυτά που έχει κάποιος που οδηγεί με ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας.

Εκτός από τα πρόσωπα, που βρίσκονται εντός του οχήματος, τις λειτουργίες του κλιματισμού μπορούν να επωφεληθούν και κάποια προϊόντα. Ναι, καλά διαβάσατε. Φάρμακα, μπουκάλια νερού και τρόφιμα, που πρέπει να διατηρούνται σε χαμηλή θερμοκρασία, μπορούν να τοποθετηθούν στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.

Βίντεο που έχει γίνει viral στο TikTok δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να ψύξουμε εύκολα φάρμακα και νερά στο αυτοκίνητό μας. Πρωταγωνιστής είναι το ντουλαπάκι του συνοδηγού, μέσα στο οποίο βρίσκεται ένα κουμπί που ενεργοποιεί τη λειτουργία ψύξης.

Ο οδηγός ενεργοποιεί το σύστημα κλιματισμού και στη συνέχεια ρυθμίζει τη θερμοκρασία στο “Low”. Κατόπιν ανοίγει το ντουλαπάκι του συνοδηγού, όπου υπάρχει ένας περιστροφικός επιλογέας, τον οποίο ρυθμίζει στη χαμηλότερη δυνατή θερμοκρασία.

Με αυτό τον τρόπο ο ψυχρός αέρας από το σύστημα κλιματισμού κατευθύνεται και στο ντουλαπάκι του συνοδηγού ψύχοντας όλα τα προϊόντα που έχουν τοποθετηθεί εκεί. Διευκρινίζεται ωστόσο, ότι η συγκεκριμένη λειτουργία απαντάται στα καινούργια αυτοκίνητα ενώ το σχήμα του κουμπιού όσο και η θέση του διαφέρουν από μοντέλο σε μοντέλο.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα