16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒόλος: Άγρια επίθεση σε βάρος γυναίκας από τον σύντροφό της - Τη...

Βόλος: Άγρια επίθεση σε βάρος γυναίκας από τον σύντροφό της – Τη διέσωσαν περαστικοί

Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται

Διερχόμενο ζευγάρι από την περιοχή του πάρκου Βαλαχή στη Νέα Ιωνία του Βόλου έσωσε τη ζωή μιας γυναίκας την οποία κακοποίησε άγρια ο σύντροφός της. Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας χτυπούσε επί ώρα τη σύντροφό του έξω από μπαρ και εν τέλει την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα και τράπηκε σε φυγή.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το διερχόμενο ζευγάρι βλέποντας τον ξυλοδαρμό της γυναίκας που γίνονταν επί της οδού Ίμβρου, ενήργησε άμεσα. Ο άνδρας κυνήγησε τον δράστη από το ύψος του πρώην Πολυκλαδικού σχολείου μέχρι και το γήπεδο της Νίκης, όπου και τον έπιασε, αρκετά μέτρα πιο κάτω από το σημείο του άγριου ξυλοδαρμού, ενώ η γυναίκα παρέμεινε με το θύμα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο που είχε καλέσει, καθώς και η αστυνομία.

Στο χρονικό διάστημα του καβγά η γυναίκα δέχονταν απανωτά χτυπήματα και παρά την φασαρία και τις φωνές, δεν υπήρξε κινητοποίηση των κατοίκων, οι οποίοι μιλώντας στην ΕΡΤ, επισήμαναν ότι το φαινόμενο είναι σχεδόν καθημερινό. Εκείνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα που τσακώνονται, όταν βγαίνουν από το μπαρ.

Το θύμα βρίσκονταν σε μπαρ, που λειτουργεί κοντά στο πάρκο Βαλαχή της Ν. Ιωνίας, όταν ο σύντροφό της μπήκε στο μπαρ και ξεκίνησε τον καβγά. Το ζευγάρι συνέχισε τον καυγά έξω από το μαγαζί και με σπρωξιές και κλωτσιές σε βάρος της κακοποιημένης νεαρής γυναίκας από τον σύντροφό της, έφτασαν μέχρι την συμβολή των οδών Στρατού και Ίμβρου, όπου και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη.

Την άτυχη γυναίκα παρέλαβε το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έφτασε λίγα λεπτά μετά την κλήση, που έγινε από διερχόμενη γυναίκα και την μετέφερε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου, όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τελικά αφού της περιποιήθηκαν τα τραύματά της και κυρίως το θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, της δόθηκε εξιτήριο.

Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Από το περιστατικό έχουν περάσει πολλές ώρες, ωστόσο δεν έχει εκδοθεί σχετικό ενημερωτικό δελτίο από την Αστυνομία, καθώς δεν είναι γνωστό εάν η γυναίκα κατέθεσε μήνυση σε βάρος τους συντρόφου της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην αναζήτηση επίσημων πληροφοριών από την Αστυνομία σχετικά με το ακραίο περιστατικό βίας και ξυλοδαρμού, η απάντηση είναι ότι η Αστυνομία δεν εκδίδει σχετικό ενημερωτικό όταν πρόκειται για ενδοοικογενειακή βία. Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι το επεισόδιο δεν έγινε στο σπίτι του ζευγαριού, αλλά σε δημόσιο χώρο και μάλιστα με την εμπλοκή και την βοήθεια πολιτών στην σύλληψη του δράστη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα