20.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒΡΕΘΗΚΕ ΠΤΩΜΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΗΨΗ ΣΤΟ Ν. ΒΟΥΤΖΑ

ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΤΩΜΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΗΨΗ ΣΤΟ Ν. ΒΟΥΤΖΑ

Μακάβριο εύρημα για κάτοικο του Ν. Βουτζά που επισκέφτηκε το σπίτι του μετά από περίπου ένα χρόνο, συνοδευόμενος από ηλεκτρολόγο για να του συνδέσει το ρεύμα. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν μπροστά σ’ ένα πτώμα σε παρακείμενο οικόπεδο σε προχωρημένη σήψη.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο. Εκεί διαπιστώθηκε από χαρτιά που βρέθηκαν πάνω στην σωρό ότι πρόκειται για Γερμανό γεννημένο το 1942. Οι αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο η εν λόγω σωρός ν’ ανήκει σε άτομο που κάηκε στην φωτιά του περασμένου Ιουλίου. Για τα αίτια θανάτου θα αποφανθεί ο ιατροδικαστής που θα εξετάσει τη σωρό, οπότε αναμένεται να δοθούν επαρκείς απαντήσεις.

Απορία προκαλεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιος αγνοούμενος μέχρι στιγμής που αναζητείται, καθώς όλοι οι σωροί της πυρκαγιάς έχουν πιστοποιηθεί με ονόματα αγνοουμένων. Οι περαιτέρω διαδικασίες ελπίζεται να φωτίσουν το μυστήριο.

Τέλος στο θρίλερ. Η σωρός ανήκει σε άντρα 77 ετών, ο θάνατος του οποίου αποδίδεται μέχρι στιγμής σε παθολογικά αίτια και είχε πάνω του όλα τα έγγραφα για την ταυτοποίησή του. Η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί προ ημερών.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα