19.8 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΧρόνια πολλά Αλέκο!

Χρόνια πολλά Αλέκο!

Τα 82 κλείνει σήμερα ο τιτανομέγιστος sir Alex Ferguson και πρώτη φορά μακρυά από την αγαπημένη του σύζυγο που έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβρη.

Το έργο του στην Manchester χιλιόγραμμένο και χιλιοσχολιασμένο. Πήρε την ομάδα όταν είχε 8 πρωταθλήματα και κατέκτησε άλλα 12 μαζί της. Πήρε 2 Champions league και 1 Treble. Το 2013 σταμάτησε για οικογενειακούς λόγους, αλλά το φάντασμα του ακόμα τυραννάει την United. Μετά από αυτόν, το απόλυτο τίποτα! Η αίγλη του και η δυναμική του ήταν ευλογία για τον τότε καιρό και κατάρα για τον επόμενο που θα τον διαδεχόταν στην πλέον ηλεκτρική καρέκλα του. Δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας που να μπορεί να τον αντικαταστήσει, ούτε καν να τον πλησιάσει! Ενδεχομένως δεν θα υπάρξει ξανά τέτοια μορφή στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Και ερωτώ πόσο χειρότερα θα έπαιζε η ομάδα με τον “γέρο” στον πάγκο -αφιλοκερδώς- δεν ξέρουμε, μάλλον θα γινόμαστε υπερευαίσθητοι και κολλημένοι στο παρελθόν, ρομαντικοί; Ίσως! Δεν ξέρω, πάντως αυτή η ομάδα δεν είναι “United” τα τελευταί 10 χρόνια. Αν κάποιος από το club θέλει να δώσει δώρο στον κύριο “Αλέκο” ας προσπαθήσει επιτέλους να κάνει κατι σαν κι αυτόν! Κρίμα για τη United … Ας του δώσουν ένα τελευταίο δώρο στο μέλλον, γιατί το αξίζει!!!!

Χρόνια πάρα πολλά και καλά ΑΛΕΚΟ!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΡΑΘΕΥΤΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΡΑΘΕΥΤΗΣhttps://www.instagram.com/footballholiccy/
Το πρωί μηχανικός λογισμικού, το βράδυ αθλητικογράφος.
Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα