16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΜΗΛΙΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ;

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΜΗΛΙΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ;

Αν αναρωτηθήκατε γιατί ο Γιάννης Μηλιός απ’ τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπήκε στην εκλογική διαδικασία με σταυρό, ούτε σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας και δεν πήρατε απάντηση, ίσως θα την πάρετε όταν ανακοινωθεί το όνομα του υποψηφίου για την προεδρία της χώρας.

Την πρωτοχρονιά όταν άκουσα κορυφαίο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά σε ερώτηση σχετικά με το Μηλιό, ότι προορίζεται για Ευρώπη από κενό που θα παρουσιαστεί μετά από παραίτηση άλλου, το πήρα γι’ αστείο.

Έλα όμως που τώρα με την μεγάλη πιθανότητα να προταθεί για πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Αβραμόπουλος, αυτό που θεωρήσαμε αστείο μετατρέπεται σε ισχυρή πιθανότητα! Γιατί αν όντως ο Αβραμόπουλος πάει για πρόεδρος, θα παραιτηθεί απ’ τη θέση του επιτρόπου μετανάστευσης και αν ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει το Μηλιό, τότε θα σημαίνει ότι υπήρχε εξ’ αρχής προεκλογικό σχέδιο.

Που σημαίνει ότι έχουν προσυμφωνηθεί όλα. Τότε τι στο καλό λέμε ότι αποφασίζει ο κυρίαρχος λαός;

Μια μπλόφα όλα, όπως το παιχνίδι στο οποίο με υπέβαλε ένας γνωστός μου γιατρός σε καφετέρια της Ραφήνας, με ερωτήσεις βασισμένες σε κάποιον αλγόριθμο υποθέτω, που ενώ νόμιζα ότι σκεπτόμουν ενδόμυχα, στο τέλος μου ανακοίνωσε το αποτέλεσμα των συλλογισμών μου κι έμεινα κάγκελο.

Ουσιαστικά με καθοδηγούσε σ’ ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα κι εγώ νόμιζα ότι σκεπτόμουν.  Το θεματάκι αυτό θα σας το αναλύσω σ’ άλλη δημοσίευση για να πειστείτε για του λόγου το αληθές και πιθανά να εκπλήξετε τους φίλους σας, όπως εξεπλάγην κι εγώ.    

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα