21.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑΓΓΕΛΟΣ ΧΟΒΑΡΔΑΣ, Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΟΒΑΡΔΑΣ, Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Σε θεματοφύλακα του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου έχει εξελιχθεί ο άξιος συμπολίτης και συνονόματος, τοπικός σύμβουλος Πικερμίου Άγγελος Χοβαρδάς, ο οποίος έχει κυριολεκτικά υιοθετήσει το Παλαιοντολογικό μουσείο Πικερμίου, που χάρη στην εθελοντική προσφορά του δέχεται επισκέψεις πολλών επισκεπτών και σχολείων. Μάλιστα τα αιτήματα αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται οπότε κρίνεται απαραίτητο να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα το θέμα απ’ το δημοτικό συμβούλιο Ρ-Π για επισκέψιμες ημέρες και ώρες, ακόμα και με την επιβολή αντιτίμου για να καλυφτεί μέρος των απαιτήσεων που θα έχει ένα τέτοιο άνοιγμα.

Για την ώρα ο καλός μας Άγγελος παίρνει πάνω του το θέμα και καθορίζει τα ραντεβού ώστε να υπάρχει και φοιτητής που μπορεί να κάνει ξενάγηση των εκθεμάτων πάντα εθελοντικά βέβαια. Μέχρι τώρα έχουν επισκεφτεί το μουσείο αρκετά σχολεία.  

Ο πολυπράγμων ωστόσο συμπολίτης μας, δε αρκείται στην ως άνω μόνο δραστηριότητα, αλλά αναλαμβάνει κι άλλες υποχρεώσεις όπως την επίδοση μεταλλίων που δεν κατέστη δυνατόν να δοθούν στους δικαιούχους.

Στη φωτογραφία του τίτλου ο Άγγελος Χοβαρδάς παραδίδει το μετάλλιο που αποδόθηκε στο διευθυντή του 1ου δημοτικού σχολείου Πικερμίου για τις εξαιρετικές πράξεις που προσέφερε σχετικά με το αγώνισμα του μαραθωνίου δρόμου παίδων στο Πικέρμι.

Έχει κανείς αντίρρηση ότι ο τίτλος του θεματοφύλακα του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου ταιριάζει γάντι στον Άγγελο Χοβαρδά;

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα