27 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ: ΨΗΝΑΚΗΣ (ΜΑΡΑΘΩΝΑ) Vs ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ (ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ) 0-1

ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ: ΨΗΝΑΚΗΣ (ΜΑΡΑΘΩΝΑ) Vs ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ (ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ) 0-1

Μπορεί ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης να επαίρεται για το brand name του δήμου του, να ίδρυσε το Marathon foundation ως καλός μάνατζερ, παρά ταύτα ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης κυριολεκτικά τον ρούμπωσε, καθώς στους δύο αγώνες δρόμου που διοργανώνονται στις δύο πόλεις (Μαραθώνας – Ραφήνα), ο γνωστός επί χρόνια Ημιμαραθώνιος του Μαραθώνα κι ο Αραφήνειος δρόμος, μόλις στο δεύτερο χρόνο διεξαγωγής του συγκέντρωσε ήδη κοντά στις 500 συμμετοχές κι αν συνυπολογιστούν και τα παιδιά, 200 τον αριθμό, που θα τρέξουν εντός του δημοτικού κολυμβητηρίου δηλ. 700 άτομα, εμφανώς υπερτερούν των 1000 συμμετοχών του πασίγνωστου και μέσω των κεντρικών ΜΜΕ Ημιμαραθωνίου του Μαραθώνα.

Τι τα θέλετε! Η συμμετοχή πολιτών οφείλετε κυρίως στο κύρος που διαθέτει ο κάθε δήμαρχος στην περιοχή του. Κι ως φαίνεται ο Ψηνάκης αποδείχτηκε καλός μάνατζερ μεν, κακός δήμαρχος δε, καθώς όπου σταθείς σ’ όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του καλλικρατικού Μαραθώνα, η οργή εναντίον του ξεχειλίζει.

Αντίθετα ο Βασίλης Πιστικίδης σε Ραφήνα-Πικέρμι κατορθώνει να συγκεντρώνει πάντα σε αθλητικές διοργανώσεις όλο το δυναμικό του δήμου του κι ο Αραφήνειος Δρόμος 2016 αποδεικνύει του λόγου το αληθές. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα