21.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΖΟΥΡΟΥ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΖΟΥΡΟΥ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Η μοναδικότητα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα έγκειται στο γεγονός ότι δημοσιογραφικά δεν απογοητεύει ποτέ, ακόμα κι όταν τα εντός ημερησίας θέματα είναι μικρού ενδιαφέροντος. Έτσι και στη χθεσινή συνεδρίαση (Παρασκευή 6 Οκτωβρίου) το γεγονός μιας ακόμα “ατελούς” ανεξαρτητοποίησης απ’ την πλειοψηφία και μια ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος ανακοίνωση του Δημάρχου Ηλία Ψηνάκη  έκαναν τη διαφορά.

Στη πρώτη περίπτωση ο σύμβουλος της πλειοψηφίας που διετέλεσε αντιδήμαρχος, Γιώργος Ζούρος, υπέβαλε μέσω αντιπροσώπου επιστολή στο προεδρείο δηλώνοντας την ανεξαρτητοποίησή του. Επιστολή που δε διαβάστηκε απ’ τον πρόεδρο του Σώματος Αιμίλιο Ρεΐσογλου επειδή δεν είχε πρωτοκολληθεί! Οπότε η επισημοποίηση αναμένεται από Δευτέρα όταν κατατεθεί και….πρωτοκολληθεί.   

Ενώ τα διάφορα τιτιβίσματα λοιπόν ασχολούνται με την άρνηση του Προέδρου να διαβάσει την επιστολή του κ. Ζούρου, εμείς επισημαίνουμε ότι αν ο κ. Ζούρος παρίστατο στη συνεδρίαση και παρέδιδε ο ίδιος την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, ο Πρόεδρος θα ήταν υποχρεωμένος να την αναγνώσει, για να μη πούμε ότι θα μπορούσε να τη διαβάσει ο κ. Ζούρος πριν την καταθέσει.  

Στη δεύτερη, η περισπούδαστη ανακοίνωση του δημάρχου Ηλία Ψηνάκη ότι μπορεί να μην γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις από πριν, τώρα όμως που γνωρίζει μπορεί μετά βεβαιότητας να πει ότι λαμόγια υπάρχουν και στην παράταξή του! Επιφυλάχτηκε δε να αποκαλύψει ονόματα εν ευθέτω χρόνω.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα