20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ & ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ & ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σε Αναφορές που κατέθεσε στις 07/10/2016 η Εύη Χριστοφιλοπούλου για την αποδυνάμωση των αστυνομικών δυνάμεων των Γλυκών Νερών και στις 29/9/2016 για την αποδυνάμωση των αστυνομικών δυνάμεων του Καπανδριτίου απάντησε … δίχως να απαντήσει ο αρμόδιος σε θέματα Προστασίας του Πολίτη Αν. Υπουργός  κ. Τόσκας.

H γενικόλογη αναφορά του Υπουργού στην αναδιοργάνωση των υπηρεσιακών δυνάμεων της αστυνομίας, με βάση τα εγκληματολογικά δεδομένα κάθε περιοχής και το Πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, δεν συνιστά απάντηση στην αναφορά της βουλευτού.

Με δεδομένη την αύξηση της εγκληματικότητας στα Γλυκά Νερά και το Καπανδρίτι η ανάγκη να ληφθούν μέτρα είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Η εγκληματικότητα δεν αντιμετωπίζεται με λόγια και σχέδια επί χάρτου. Η  αναδιοργάνωση πρέπει να στοχεύει στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών με αύξηση των περιπολιών,  επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό. Εμείς θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων με στόχο την ανάδειξη των ζητημάτων που τους απασχολούν.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα