22.5 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΨΗΝΑΚΗ, ΧΩΡΙΣ … ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ! Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΨΗΝΑΚΗ, ΧΩΡΙΣ … ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ! Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ

Ο απολογισμός έργου της δημοτικής αρχής Μαραθώνα, σύμφωνα με την ειδική συνεδρίαση του Σώματος που πραγματοποιήθηκε προχθές 6 Ιουλίου, χαρακτηρίστηκε απ’ την ηχηρή απουσία των επικεφαλής των παρατάξεων, πλην του κου Φώτη Δεληβοριά, όλων των δημοτικών συμβούλων της μείζονος και των ανεξαρτήτων κας Βίκυς Σταυρακοπούλου – Κατσαρού και κου Σπύρου Λιβαθινού, με την απαρτία να σώζεται απ’ την παρουσία των κυρίων Αλέξανδρου Σόμογλου και Κώστα Τσίρκα.

Ο απολογούμενος δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ηλίας Ψηνάκης δεν παρουσίασε κανένα ουσιαστικό έργο, πλην του ότι κατόρθωσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα του δήμου που παρέλαβε, να μειώσει τα έξοδα με παράλληλη αύξηση των εσόδων – χωρίς ωστόσο να υποστηρίξει τα λεγόμενά του με αριθμούς –, να φροντίσει την εκπαίδευση των υπαλλήλων  μέσω σεμιναρίων που παρακολούθησαν κ.α. μικρά και μη ουσιώδη.

Ωστόσο δεν παρέλειψε σύμφωνα με τα δικά του στάνταρ να πυροδοτήσει εκρήξεις αγανάκτησης, μέχρι και αποχώρησης, στους αιρετούς συνεργάτες του, όταν αναφέρθηκε σε “αγράμματους” που εισηγούνται θέματα που δεν περνούν, απλά και μόνο επειδή δεν έχουν συμβουλευτεί εξειδικευμένα, για κάθε εισαγόμενο προς έγκριση θέμα, άτομα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αποχώρηση του Γιάννη Μπούσουλα  και την ήρεμη αλλά σαφώς “παραπονιάρικη” παρέμβαση των Νησιώτη και Στάμου της πλειοψηφίας, που τόνισαν ότι οι “αγράμματοι” κατά τον Δήμαρχο Ψηνάκη είναι παρόντες και έχουν έργο να επιδείξουν, εν αντιθέσει με τους επιστήμονες που λάμπουν διά της απουσίας τους.  

Όσο κι αν προσπάθησε επανερχόμενος πολλές φορές ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης να διευκρινίσει ότι απλώς όσα είπε αποτελούν μόνο ένα παράδειγμα και ουδόλως ήθελε να θίξει κανένα ζητώντας μάλιστα και συγνώμη, οι θιγόμενοι δεν έδειξαν καμιά διάθεση να συγχωρήσουν στο δήμαρχο την εν λόγω ατάκα. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα