23.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΓΚΙΚΑΚΗ ΣΕ ΜΑΚΗ ΒΟΥΔΟΥΡΗ

ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΓΚΙΚΑΚΗ ΣΕ ΜΑΚΗ ΒΟΥΔΟΥΡΗ

Εκφράζοντας χιλιάδες νεοδημοκράτες του δήμου μας, ως πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ραφήνας-Πικερμίου, εκφράζω την έκπληξή μου για τα όσα αναφέρετε σε ανάρτησή σας στο blog των Ενεργών Πολιτών Ρ-Π σχετικά με την απόκτηση τριών οικολογικών λεωφορείων απ’ τον δήμαρχο Μαραθώνα, μέσω του υπουργού κ. Χρυσοχοΐδη.

Παρότι θεωρώ μεγάλη τιμή αγαπητέ κ. Βουδούρη ότι εξισώνετε τους οργανωμένους Νεοδημοκράτες με έναν δήμαρχο του διαμετρήματος Ψηνάκη, για την απόκτηση οικολογικών οχημάτων στο δήμο μας, αντί να ζητάτε απ’ τη δημοτική αρχή Ρ-Π τα ρέστα, φαίνεται καθαρά ότι ενοχληθήκατε απ’ τη μεγάλη συγκέντρωση μελών που πραγματοποιήσαμε τις προάλλες και τον εποικοδομητικό διάλογο που είχαμε με τον υπουργό και τους βουλευτές της περιοχής μας.

Έκπληξη μας προκάλεσε επίσης το μένος που περικλείεται στην πρότασή σας απέναντι στον κ. Χρυσοχοΐδη και την κυβέρνηση ‘’προφανώς ο κ. Χρυσοχοείδης έχει ανάγκη προβολής μέσω Ψινάκη, αλλά οι εκλογές πλησιάζουν και θα πάρει απάντηση και ο κ. Χρυσοχοείδης και η Κυβέρνηση για την μεροληπτική στάση τους απέναντι στην Ραφήνα και στους Δημότες της που της στερούν την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας από το Πικέρμι στο Λιμάνι’’, αν και όπως πολύ καλά θυμάμαι, υπηρετήσατε το ίδιο κόμμα και μάλιστα τοποθετηθήκατε σε θέση κλειδί ως διοικητής του νεοσύστατου τότε ΕΟΠΠΥ.

Τέλος θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα βοηθήσουμε, αν μας ζητηθεί, σε ότι μας χρειαστεί η δημοτική μας αρχή προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Δέσποινα Γκικάκη

Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ραφήνας-Πικερμίου

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα