18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΑΠΟΧΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΗΛΙΑ ΣΤΑΜΕΛΟ

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΑΠΟΧΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΗΛΙΑ ΣΤΑΜΕΛΟ

Με την αποχή να φτάνει το 67%, ο δήμος Καισαριανής ανέδειξε δήμαρχο τον Ηλία Σταμέλο της ‘’Λαϊκής Συσπείρωσης’’, ο οποίος στις επαναληπτικές εκλογές που έγιναν χθες εξασφάλισε ποσοστό 51,52% έναντι του αντιπάλου του Γιώργου Κοντόσταυλου που υποστηρίχτηκε απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ και πήρε ποσοστό 48,48%.

Ο κ. Σταμέλος είναι ο τέταρτος κουμουνιστής δήμαρχος στον εν λόγω δήμο και η εκλογή του χαιρετίστηκε δεόντως απ’ το ΚΚΕ, με την αυτοπρόσωπη παρουσία του γραμματέα του κόμματος κ. Κουτσούμπα.

Τι κι αν ο κ. Κουτσούμπας πανηγυρίζει διαλαλώντας ότι κέρδισε ο λαός της Καισαριανής. Με την αποχή να φτάνει στο 67%, ο δήμος απέκτησε μεν δήμαρχο, αλλά μειοψηφίας, κάτι που πρέπει να προβληματίσει όσους θεωρούν λύση την αποχή ακόμα και στις εθνικές εκλογές, αφού με τη μέθοδο αυτή αποφασίζει η μειοψηφία για το ποιος θα διαφεντεύει τη τύχη του δήμου ή της χώρας ειδικότερα.

Οπότε κάθε πανηγυρισμός περί νίκης του ΚΚΕ απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί εσωτερική υπόθεση των δύο κομμάτων, καθώς η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών έμεινε παγερά αδιάφορη στην εκλογική αναμέτρηση. Που σημαίνει τι…; 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα