16.5 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;

Τελειωμό δεν έχουν οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ νυν (Ψηνάκη) και πρώην (Λουίζου)  δημάρχων Μαραθώνα για τα οικονομικά στοιχεία του δήμου, με την ελάσσονα μειοψηφία να παρακολουθεί άναυδη τους απείρου κάλλους διαλόγους και τους πολίτες να έχουν διχαστεί περιμένοντας τη δικαίωση ή την καταδίκη του εκλεκτού τους. Μέχρι τότε όμως…

Δίνουν και παίρνουν οι χαριτωμενιές στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα, φέρνοντας στα όρια της υπομονής του τον πρόεδρο Σπύρο Λιβαθινό. Όσο περνά ο καιρός χωρίς να δίνονται απαντήσεις τόσο οξύνονται τα πνεύματα, με αποτέλεσμα το βίαιο επεισόδιο μεταξύ προέδρου και αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

Μέχρι να μιλήσει η εισαγγελέας  διαφθοράς κ. Ράϊκου, η οποία ερευνά τα στοιχεία, η υπομονή είναι το καλύτερο που μπορούμε να ευχηθούμε, κυρίως στο Σπύρο Λιβαθινό, που τραβά κουπί και ο οποίος μας εκμυστηρεύτηκε την απογοήτευσή του απ’ τα όσα συμβαίνουν. Απογοήτευση που προκαλεί έκπληξη για ένα άνθρωπο ‘’ψημένο’’ στα δύσκολα του ποδοσφαιρικού κύκλου. Κουράγιο!    

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα