15.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΔΟΓΚΑ ΣΤΗ ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΔΟΓΚΑ ΣΤΗ ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Μετά την υπέρ Κωνσταντέλλου απόφαση του εκλογοδικείου, ο Δημοσθένης Δόγκας επικεφαλής παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας, αποφάσισε να στηρίξει κάθε απόφαση που θα συμβαδίζει με τις αρχές της παράταξης και θα είναι υπέρ των πολιτών του δήμου. 

Ο Δημοσθένης Δόγκας, ηλικιακά νέος, διευκρινίζει ότι θα ενεργεί πάντα υπέρ των συμφερόντων του Δήμου και των κατοίκων του. Υπογραμμίζει επίσης ότι το πνεύμα συνεργασίας της παράταξης του με σκοπό την αναβάθμιση του τόπου, την ανάδειξη αλλά και επίλυση των πολλών και σημαντικών προβλημάτων είναι δεδομένη.

Τούτο σημαίνει ότι τουλάχιστον οι νέοι άνθρωποι, με ανοιχτό και καθαρό πνεύμα, έχουν συνειδητοποιήσει ότι η συναίνεση είναι αναγκαία αν θέλουν όλοι μαζί να πάνε μπροστά τον τόπο τους.

Μακάρι το παράδειγμα αυτής της νέας πολιτικής σκέψης να γίνει φάρος δυνατός που θα φωτίσει και το σκοταδισμό της κεντρικής πολιτικής σκηνής, όπου η ασυνεννοησία ζει και βασιλεύει.   

Να σημειωθεί επίσης ότι ο κ. Δόγκας έχει εκλεγεί σε πολλά όργανα του δήμου, όπως μόνιμο μέλος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Εκτελεστικής Επιτροπής, ΟΑΠΠΑ κ.α., οπότε υποστηρίζει εμπράκτως τη προαναφερόμενη απόφασή του.    

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα