30.4 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ρ-Π

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ρ-Π

Ο Νεκτάριος Καλαντζής που έλαβε μέρος στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. διεκδικώντας την προεδρία της ΝΟΔΕ αν. Αττικής χωρίς να το πετύχει, θεώρησε υποχρέωσή του να ευχαριστήσει τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν. Δημοκρατίας Ραφήνας-Πικερμίου, που τον ανέδειξαν πρώτο και με διαφορά απ’ τον αντίπαλό του που τελικά κατέκτησε τη θέση του προέδρου. Όπως δηλώνει:

”Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όσες και όσους ήρθαν και ψήφισαν την Κυριακή 13 Μαΐου στην Τ.Ο. Ραφήνας-Πικερμίου, που με τίμησαν με την πρώτη θέση στην προτίμησή τους, με μεγάλη διαφορά, απ’ τον έτερο διεκδικητή της προεδρίας της ΝΟΔΕ αν. Αττικής. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Πρόεδρο της Τ.Ο. ΝΔ Ραφήνας Πικερμίου, καθώς και τα νεοεκλεγμένα μέλη του ΔΣ και τους εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη στο έργο τους. Θα είμαι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους δύο υποψηφίους για μέλη της ΝΟΔΕ, Σπύρο Κάρλο και Γιώργο Δουβίτσα, που έδωσαν μαζί μου έναν καθαρό και έντιμο αγώνα. Δύο άνθρωποι, της Αυτοδιοίκησης, που είναι πολύ αγαπητοί στην πόλη τους, όπως έδειξε και το αποτέλεσμα στην κάλπη’’.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου συμβαίνει το εξής παράδοξο, η εκλογική διαδικασία αντί να είναι αμιγώς κομματική μετατρέπεται σε δημοτική καθώς και προ δύο ετών μεταξύ των δύο υποψηφίων προέδρων της ΔΗΜ.Τ.Ο. η εκλογή χειραγωγήθηκε με στόχο να μην εκλεγεί η υποψήφια που υποτίθεται ότι υποστηριζόταν απ’ τον πρώην δήμαρχο Ρ-Π Γιώργο Χριστόπουλο.  

Σ’ αυτή την εσωκομματική εκλογική διαδικασία που υπήρχε μία υποψηφία πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. αλλά δύο υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΟΔΕ, ενώθηκαν όλοι εναντίον του εκλεκτού του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς – ο οποίος σημειωτέο δεν ανήκει στο κόμμα της Ν.Δ. αλλά χειραγωγεί πάντα τη διαδικασία – κι ένεκα τούτου η μεγάλη διαφορά ψήφων υπέρ του κ. Καλαντζή, επειδή ακριβώς δεν υποστηριζόταν απ’ το δήμαρχο.

Υπ’ αυτές τις συνθήκες πολλά τοπικά μέλη της Ν.Δ. ακόμα και ιστορικά στελέχη της, είτε αγνόησαν την ψηφοφορία, είτε αρνήθηκαν ακόμα και να πάρουν τη κάρτα μέλους του κόμματος.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα