29.7 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ: ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΩΣ (ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ) ΕΛΛΗΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΣ: ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΩΣ (ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ) ΕΛΛΗΝ

Αισθάνομαι περήφανος ως Έλλην..!  Χθες με τον Πύρρο Δήμα στο μικρόφωνο είπαμε τον Εθνικό μας Ύμνο..!!!  Στο Σύνταγμα ακούστηκε..;;;  Για να συνεχίσω να ελπίζω στηρίζω το ΝΑΙ..! Για να είμαι ανέμελος και πάλι χαμογελαστός ίσως κάποια στιγμή ψηφίζω το ΝΑΙ..!  Κανείς δε μπορεί να μας πει με σιγουριά τι θα γίνει με το ένα ή το άλλο. Επιλέγω λοιπόν αυτό που έχω επιλέξει προ ετών..!  Ότι η Ελλάδα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης!!! Στα φοιτητικά μου χρόνια έκλειναν οι σχολές με το έτσι θέλω με καταλήψεις και τραμπουκισμούς. Στο Μεταπτυχιακό τα ίδια.! 

Επέλεξα να τα κάνω όλα στη χώρα που γεννήθηκα ώστε να μπορέσω να προβληματίζομαι παρέα με τους φίλους μου- με την οικογένειά μου! Όσοι έφυγαν για σπουδές στο εξωτερικό- σε μία χώρα εκτός Ευρώπης δε νομίζω ότι θα μπορούσαν να φύγουν με την ίδια ευκολία.. Πολύ πιο ακριβά δίδακτρα σίγουρα..

Ας κοιταχτεί ο καθένας στον καθρέφτη πριν πάει να ψηφίσει και να σκεφτεί την “επόμενη μέρα”. Ας σκεφτεί τι θα έχει με το Ναι και τι με το Όχι. Οι τράπεζες σίγουρα θα παραμείνουν κλειστές 1-2 μήνες..

Και μην δειλιάζετε όσοι είστε στο ΝΑΙ να το εκφράσετε.. Στη συγκέντρωση του ΝΑΙ την Τρίτη υπήρχαν φυλλάδια με τα εξής λόγια: “γερμανοτσολιάδες- δωσίλογοι προδότες. Σύντομα θα λογαριαστούμε”. Ντρέπομαι και που το γράφω. Ντρέπομαι για αυτούς που τα σκόρπισαν στο δρόμο. Το κρατώ για να το δείξω στα παιδιά μου.

Με χαμόγελα.  Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε και θα έρθουν καλύτερες μέρες..!!! Έχω πολλούς φίλους στην Ευρώπη που έφυγαν από την Ελλάδα και θέλω να φτιάξει η κατάσταση για να επιστρέψουν.. Με το ΝΑΙ είμαστε πιο κοντά σε αυτό..!!!  ΝΑΙ λοιπόν!  Σας αγαπώ όλους και του Ναι και του Όχι..!  Γιατί εγώ δε διχάζω!!!

Γιώργος Γιάννακας

Ραφήνα

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα