25.1 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΔΗΜΑΡΧΟΣ Ρ-Π: ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΟΥΔΑ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ρ-Π: ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΟΥΔΑ

Αλίμονο σε όποιον τολμήσει να μιλήσει για τα κακώς κείμενα μιας δημοτικής αρχής και ειδικότερα ενός τοπάρχη που δεν ψηφίστηκε ως δήμαρχος, αλλά ασκεί χρέη δημάρχου λόγω παραίτησης αυτού που ψηφίστηκε.

Αυτά τα ευτράπελα συμβαίνουν στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου όπου όποιος αιρετός ή μη  τολμήσει να ασκήσει κριτική στα πεπραγμένα του δημαρχεύοντος, αυτομάτως στοχοποιείται με παράλληλη άσκηση απίστευτου μπούλινγκ απ’ το δημαρχεύοντα αυτοπροσώπως μέσω δημοσιευμάτων.

Αυτό συνέβη και στη δημοτική σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Σίσυ Κατσούδα επειδή τόλμησε να φέρει στην επιφάνεια τη χρονίζουσα κατάσταση του Λυκείου Πικερμίου που εδώ και χρόνια βρίσκεται χωρίς θέρμανση.

Η κ. Κατσούδα λοιπόν ως είναι υποχρεωμένη λόγω της θέσης που κατέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατήγγειλε το αυτονόητο ότι δηλαδή οι μαθητές του Λυκείου Πικερμίου δεν μπορούν να διδάσκονται σε αίθουσες χωρίς θέρμανση, επειδή προ τριών ετών – επί θητείας αυτής της δημοτικής αρχής – κάποιοι βανδάλισαν-έκλεψαν τις εξωτερικές μονάδες των κλιματιστικών του Λυκείου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει θέρμανση και οι μαθητές να κάνουν μάθημα σε παγωμένες αίθουσες.

Ποιος είδε το δημαρχεύοντα (και την αυλή του) και δεν τον φοβήθηκε μετά την καταγγελία Κατσούδα, (είχε και την αποκοτιά να τη κάνει γνωστή και μέσω προσωπικής της σελίδας στο FB), που άστραψε και βρόντηξε μέσω διαδικτύου καταγγέλλοντάς την, με αγενή τρόπο όπως συνηθίζει άλλωστε.

Η Σίσυ Κατσούδα έκανε απλά αυτό που έπρεπε να κάνει διασφαλίζοντας το κοινό συμφέρον κάτι που την τιμά, όμως η πάγια τακτική του δημαρχεύοντος να μην αντέχει αυτούς που κάνουν τη δουλειά που τους ανέθεσαν οι ψηφοφόροι, τον εκθέτει ανεπανόρθωτα στην κοινή γνώμη.

Ένας λόγος παρά πάνω όταν η δημοτική αρχή θα έπρεπε να έχει αποκαταστήσει το πρόβλημα θέρμανσης του Λυκείου Πικερμίου χρόνια πριν, αντί να σπαταλά χρήματα του δημοτικού κορβανά για την αγορά πανάκριβης εκτός σχεδίου έκτασης, για ανύπαρκτο  λόγο, αφού η αστική συγκοινωνία εξυπηρετείται άριστα στο Ν. Βουτζά.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα