11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΥΚΑ ΕΦΕΡΕΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ;

ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΥΚΑ ΕΦΕΡΕΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ;

Παροιμιώδης έχει μείνει η ατάκα του πρώην αντιδημάρχου του καλλικρατικού δήμου Λαυρεωτικής Νίκου Βλαχογιάννη καταγεγραμμένη πολλάκις στα πρακτικά του Δ.Σ., ‘’ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ’’, που απηύθυνε στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρη Λουκά πρώην δήμαρχο Λαυρίου.

Σήμερα με τη σειρά μας ρωτάμε το νέο δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά ‘’ΕΦΕΡΕΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ’’; Ευελπιστούμε για την απάντηση.

Για τους αμύητους  να πούμε ότι η εν λόγω καρέκλα βρισκόταν πίσω απ’ το γραφείο του τότε δημάρχου Λαυρίου κ. Λουκά. Μετά την ήττα του απ’ το πρώτο δήμαρχο του ενοποιημένου δήμου Λαυρεωτικής κ. Λεβαντή, ο Δημήτρης Λουκάς κατηγορήθηκε έντονα στα διάφορα πολιτικά πηγαδάκια του Λαυρίου, ότι φεύγοντας απ’ το δημαρχιακό κατάστημα την πήρε μαζί του, αν και είχε πληρωθεί απ’ τον δημοτικό κορβανά.

Α! μια και θυμηθήκαμε κι αυτό. Δήμαρχε κ. Λουκά βρήκες στη σωστή θέση τη μεγάλων διαστάσεων τηλεόραση πλάσμα που κάλυπτε τον τοίχο στην αίθουσα συσκέψεων του δημαρχιακού γραφείου στο Λαύριο;

Υπενθυμίζουμε τη στιχομυθία κατά την παράδοση-παραλαβή το 2011 από τον αποτυχόντα Λουκά στον νικητή Λεβαντή «Την τηλεόραση πλάσμα την αφήνω αν και μου κόστισε 3,5 χιλιάρικα. Ελπίζω να τη βρω στη θέση της όταν μετά τα 3μιση χρόνια επιστρέψω στην τοπαρχία».  Ελπίζουμε να απαντηθεί κι αυτό το ερώτημα. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα