23.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΤΟ ΨΗΝΑΚΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ & Δ.Σ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΤΟ ΨΗΝΑΚΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ & Δ.Σ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Χρειάστηκε να πέσει το πρώτο τηλεοπτικό χαστούκι αγανακτισμένης δημότισσας Μαραθώνα σε αντιδήμαρχο και μάλιστα on camera για να «ευαισθητοποιηθούν» οι αντιδήμαρχοι και να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους ο ένας μετά τον άλλο, θέλοντας να σωθούν απ’ τη κατρακύλα του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη που μέχρι χτες υποστήριζαν.

Η Βιργινία Μάρκου αν και βρίσκεται εκτός του τόπου της, σχολιάζοντας γράφει:

«Να συγχαρώ τους αντιδήμαρχους, κα Δήμητρα Λαμπαρού και Βασίλη Τσουπρά, καθώς και την κα Αναστασία Παππά για την άμεση αντίδραση στον απόηχο του θανάτου και της καταστροφής. Είναι άξιοι θαυμασμού – υπό οιεσδήποτε συνθήκες – εκείνοι που έχουν το θάρρος της παραδοχής του λάθους τους.

Να θυμίσω επίσης, ότι είμασταν πολλοί όσοι στηρίξαμε την επιλογή Ψηνάκη για δήμαρχο, τέσσερα χρόνια πριν, εξ’ ου κι εξελέγη με τεράστιο ποσοστό.

Ετούτη τη στιγμή όμως, η ανάγκη ανασύνταξης δυνάμεων και η χάραξη μίας καινούργιας αρχής για τον Μαραθώνα, φαντάζει πιο επιτακτική από ποτέ!

Το αυτομαστίγωμα για τις λάθος επιλογές ή το αλληλοκατηγορώ, δεν προσφέρουν τίποτα.

«Είμαστε όλοι καμωμένοι από αδυναμίες και λάθη. Ας συγχωρήσουμε αμοιβαία τις ανοησίες μας… είναι ο πρώτος νόμος της φύσης» όπως είπε ο Βολτέρος και στη λογική αυτή, θέλουμε να ελπίζουμε σε ραγδαία εξέλιξη της πολιτικής κατάστασης στον Δήμο, αναλαμβάνοντας ο καθένας τις ευθύνες του και με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και του τόπου.

Στην πράξη και όχι στα λόγια και στα ανούσια μνημόσυνα…»

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα