17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ

Μια επίσκεψη μετά από καιρό στο Δημαρχείο της Ραφήνας, μας έδωσε την ευκαιρία να βρεθούμε με καλούς φίλους. Το γεγονός ότι είναι αιρετοί δεν μετρά τόσο, όσο η φιλία που μας ενώνει προ πολλών-πολλών ετών.

Ένεκα τούτου ότι κι η συζήτηση, διαψεύδοντας όσους βιάζονται να ερμηνεύσουν το γεγονός ως μια συνάντηση με προεκλογικό περιεχόμενο, περιορίστηκε σε προσωπικά αλλά ευχάριστα γεγονότα.

Όπως το χαρμόσυνο γεγονός του ερχομού του πρώτου μωρού (αγοράκι) του ανιψιού του τέως Δημάρχου Ρ-Π – σημερινού Γ.Γ. του δήμου Βασίλη Πιστικίδη και το αναμενόμενο σ΄ ένα μήνα εγγονάκι (αγοράκι επίσης) του αντιδημάρχου Γιώργου Χαχολάκη.

Το παράπονο βέβαια του ετέρου αντιδημάρχου Αντώνη Παλπατζή, αλλά και του Βασίλη Πιστικίδη, ότι οι γιοι τους δεν δείχνουν καμιά βιασύνη να κάνουν και τους ίδιους παππούδες.

Εμείς να ευχηθούμε:

Να ζήσει ο εγγονός του πρώην κοινοτάρχη Ραφήνας Τάσου Μαλάκη. Με το καλό να έρθει στο κόσμο ο εγγονός του Γιώργου Χαχολάκη – που έχει ξετρελάνει από τώρα την προγιαγιά του – και οι γιοι του Βασίλη και του Αντώνη να βρουν σύντομα τις γυναίκες της ζωής τους ώστε να εκπληρωθεί η λαχτάρα τους για εγγονάκια.

Να λοιπόν ότι η χαρά της παρέας μπορεί να αφορά θέματα αρκετά μακράν των προεκλογικών συζητήσεων που έχουν ξεκινήσει ήδη στα διάφορα πηγαδάκια της περιοχής.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα