22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ: ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

Ο Νεκτάριος Καλαντζής Πρόεδρος της Ένωσης Νεων Αυτοδιοικητικων Ελλαδος (ΕΝΑ) επιδεικνύοντας το προφίλ ενός νέου αυτοδιοικητικού ανδρός, ο οποίος με όρεξη και φαντασία ξεπέρασε τα όρια του δήμου Παλλήνης ως αιρετός δημοτικός σύμβουλος, όταν ίδρυσε την Ε.Ν.Α. και αεικίνητος όπως πάντα διοργανώνει ημερίδες σε κάθε δήμο της Επικράτειας.

Στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Θάσο, για την εκδήλωση της Ε.Ν.Α. σχετικά με το τουρισμό, συνάντησε τον Δήμαρχο Θάσου Κώστα Χατζημεμμανουήλ, με τον οποίο είχαν μακρά συζήτηση για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και για τα πιλοτικά προγράμματα που “τρέχουν” για το περιβάλλον, στο καταπράσινο νησί της Θάσου.

Ο Νεκτάριος πρέπει ν’ αποτελέσει την αυγή μιας νέας τάξης αυτοδιοικητικών αιρετών, ώστε επιτέλους ν’ αρχίσει ν’ ανατέλλει μια ελπιδοφόρα ημέρα για μια αυτοδιοίκηση ικανή να διαχειρίζεται πολλά περισσότερα πράγματα απ’ όσα μέχρι σήμερα. Αρκεί βέβαια κι η κρατική εξουσία να της δώσει τη δυνατότητα αξιοποίησης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε περιοχής που περικλείεται στα όρια κάθε δημοτικής ενότητας, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών που ξέρει όσο κανείς άλλος.   

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα