22.4 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΟΛΟΝΑ ΤΟΥ ΟΤΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΟΛΟΝΑ ΤΟΥ ΟΤΕ

Τι δουλειά έχει άραγε μια κολόνα στη μέση ενός πεζοδρομίου;

Έχουμε συνηθίσει ως Έλληνες να παρακολουθούμε κατάληψη πεζοδρομίων από μηχανάκια, αυτοκίνητα, προεκτάσεις περιπτέρων κ.α. αλλά να κατοικοεδρεύει μια κολόνα στη μέση ενός πεζοδρομίου πρώτη φορά βλέπουμε, χωρίς βεβαίως να βάζουμε το χέρι στη φωτιά ότι δεν υπάρχει και αλλού.

Τη φωτογραφία που τράβηξε στο Λαύριο και σχολιάζει ο καλός φίλος διαχειριστής τοπικής ομάδας Σαράντος Ρέτσος, ο οποίος περνά κάθε μέρα απ’ το σημείο πηγαίνοντας απ’ το σπίτι του στο κλειστό γυμναστήριο και αναρωτιέται γιατί την έβαλαν στη μέση του πεζοδρομίου κι όχι σε κάποιο άλλο σημείο, λέει: «πάντα αναρωτιέμαι γιατί έβαλαν την κολόνα στη μέση του πεζοδρομίου και δεν την έβαλαν στην άκρη…υπάρχει τρόπος να μην εμποδίζει τα καλώδια της ΔΕΗ…να την έκαναν ποιο κοντή, να την έβαζαν απέναντι; Και είναι μόνο μία… σίγουρα υπάρχει τρόπος….ίσως η κολόνα να υπήρχε προ πεζοδρομίου, αλλά δεν μπορούσαν να την μεταφέρουν; Εκτός κι αν προσδιορίζει την άνοδο και την κάθοδο των πεζών….Λες;»

Για να πάρει απάντηση απ’ τον συντοπίτη του Μπάμπη Τσίκλο : «απ’ ότι βλέπω είναι κολόνα του ΟΤΕ και έχει μπει εκεί για να είναι μακριά από το μετασχηματιστή της ΔΕΗ. Γιατί το ρεύμα κάνει παρεμβολές στο τηλέφωνο».

Ακόμα κι έτσι ο ΟΤΕ δεν μπορούσε να τη τοποθετήσει αλλού, ώστε η κολόνα να μη δεσπόζει κυρίαρχα καταμεσής του πεζοδρομίου; 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα