31.5 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΝΑ «Ή ΜΗ» ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΑΡΔΗΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΠΕΡΙ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΣΕ...

ΕΝΑ «Ή ΜΗ» ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΑΡΔΗΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΠΕΡΙ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

Μεγάλος χαμός για το τίποτα στο θέμα της «χορήγησης άδειας εγκατάστασης και χρήσης οικημάτων για την άσκηση δραστηριότητας από εκδιδόμενα άτομα εντός των ορίων του δήμου», όπως ακριβώς διατυπώθηκε στα τακτικά θέματα προγραμματισμένης συνεδρίασης του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου που στάλθηκε στους Δημοτικούς Συμβούλους και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις ένθεν κακείθεν.

Όσο κι αν προσπάθησε μετά την κατακραυγή του κόσμου ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου να πείσει ότι έφερε το θέμα με αρνητική διάθεση κι ότι όλοι όσοι ξεσηκώθηκαν δε “διάβασαν” σωστά το θέμα, η αλήθεια είναι ότι ανέκρουσε πρύμνη, διότι αν πρόθεσή του ήταν η αρνητική εισήγηση θα έπρεπε απλά το θέμα να διατυπώνονταν ως εξής:

«Λήψη απόφασης περί χορήγησης ή μη άδειας εγκατάστασης και χρήσης οικημάτων για την άσκηση δραστηριότητας από εκδιδόμενα άτομα εντός των ορίων του δήμου» κάτι που επεσήμανε η Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Αμαλία Τόκα και διέλυσε οποιαδήποτε αμφιβολία για τις αρχικές προθέσεις.

Απορίας άξιο γιατί ο δήμαρχος απέρριψε ασυζητητί την πρόταση που κατατέθηκε απ’ τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Δαμιανό Φαφούτη περί αλλαγής διατύπωσης  της εισήγησης που υποστηρίχτηκε από σύσσωμη τη μειοψηφία. Δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι φοβήθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αν έμπαιναν σε κρίση και οι δύο προτάσεις.

Εν κατακλείδι η χθεσινή συζήτηση στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Ραφήνας-Πικερμίου δικαίωσε μέχρι κεραίας τα όσα είχαμε προγράψει στα σχετικά δημοσιεύματά μας ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ Η ΡΑΦΗΝΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ και ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Ρ-Π ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ αποδεικνύοντας περίτρανα την έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση του kirkinews.gr σε σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα