23.5 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΝΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΕΥΓΕ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΝΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΕΥΓΕ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Διακριτικά μακριά στάθηκε ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης, τουλάχιστον μέχρι την ώρα του ελαφρού γεύματος που παρέθεσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος την ημέρα των Θεοφανείων στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας, απ’ τη κεντρική αίθουσα όπου παρατέθηκε η δεξίωση προτιμώντας τη βεράντα, καπνιστής γαρ.

Εκεί λοιπόν που καθόταν αμέριμνος συνομιλώντας φιλικά με το Γιώργο Χαχολάκη, δημοτικό του σύμβουλο – πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Φίλιππος Καβουνίδης», έρχεται προς το μέρος τους μια κυρία ρωτώντας:

–          Ποιος είναι ο δήμαρχος;

–          Εγώ, απάντησε ο κ. Πιστικίδης

Και κείνη για να είναι σίγουρη ότι μιλά στο σωστό πρόσωπο, άρχισε να ρωτά για την επικείμενη αλλαγή δημάρχου κι όταν βεβαιώθηκε ότι απευθύνεται στο σωστό πρόσωπο είπε:

–          Ωραία δεν έχει σημασία η αλλαγή προσώπου, θέλω απλά να σας ευχαριστήσω ότι για πρώτη φορά είδα να γίνεται κάτι στο Ντράφι, να ενδιαφέρεται ο δήμος

Κατάπληκτος ο δήμαρχος δεν πίστευε στ’ αυτιά του, όπως και μεις που είμαστε μάρτυρες στο επεισόδιο.

–          Στο Ντράφι; ρώτησε ο δήμαρχος. Δεν έχουμε συνηθίσει ν’ ακούμε επαίνους απ’ τους εκεί κατοίκους

–          Δε ξέρω τι λέτε, εγώ είμαι κάτοικος Ντραφίου χρόνια και για πρώτη φορά είδα να καθαρίζονται οι δρόμοι, τα κρασπερόρειθρα και δεν πνιγόμαστε στα νερά, (μάλλον εννοούσε τα φρεάτια που καθαρίστηκαν σ’ όλο το δήμο), γι’ αυτό λοιπόν θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Κατάπληκτος, αλλά κατενθουσιασμένος για την ανέλπιστη επιβεβαίωση των προσπαθειών της δημοτικής του αρχής από μια δημότισσα που ούτε καν τον ήξερε προσωπικά, ο κ. Πιστικίδης με τη ταπεινότητα που τον χαρακτηρίζει της απάντησε απλά ότι είναι υποχρέωση του δήμου να φροντίζει για την όσο το δυνατό πιο καλή διαχείριση της καθημερινότητας των κατοίκων, ιδίως αυτή τη δύσκολη περίοδο που ο κόσμος ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα και την ευχαρίστησε για τα καλά της λόγια.

Ήταν ένας αυθόρμητος διάλογος που έτυχε να γίνει επί παρουσία μας, οπότε και σας τον μεταφέρουμε.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα