21.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ

ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ

Οι τρεις νέοι κύριοι που ποζάρουν στο φακό μας βρέθηκαν στη δεξίωση που ακολούθησε τον αγιασμό των υδάτων, στο Πνευματικό Κέντρο της Ραφήνας. Πρόκειται για τους Ραφηνιώτες Δαμιανό Φαφούτη (δεξιά) δημοτικό σύμβουλο Ραφήνας-Πικερμίου που πρόσφατα ανέλαβε αναπληρωτής διοικητής του Σπηλιοπούλειου Γ.Ν. Η Αγία Ελένη, Δημήτρη Καραγεωργίου στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. και τον Βουλιώτη Κωνσταντίνο Γεωργόπουλο νεοδιορισθέντα – μόλις ολίγων ημερών – πρόεδρο του ΟΛΡ.

Κι επειδή λίγο κους-κους δε βλάπτει να πούμε ότι για τη θέση του Δ.Σ. & Προέδρου του ΟΛΡ έπαιζε δυνατά ο Ραφηνιώτης κ. Φαφούτης, όσο κι ο Βουλιώτης κ. Γεωργόπουλος, η Κατερίνα Αδαμοπούλου ρούμπωσε και τους δύο και κατέλαβε τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου κατόπιν πιέσεων των ΑΝ.ΕΛ. που διεκδίκησαν ως συγκυβέρνηση τη θέση στον ΟΛΡ.

Για να μη δυσαρεστηθεί ωστόσο ο κ. Γεωργόπουλος επίσης μέλος των ΑΝ.ΕΛ. βρέθηκε ως χρυσή τομή, στη θέση που μέχρι πρότινος κάλυπτε ένα άτομο, να τοποθετηθούν δύο, όπερ και εγένετο. Έτσι ο κ. Γεωργόπουλος πήρε τη θέση του προέδρου. Όσο για τον κ. Φαφούτη ως ανεξάρτητος κομματικά απερρίφθει και αναζήτησε αλλού τη τύχη του.

Όπως είναι φυσικό όλοι θα θέλατε να μάθετε κάτι περισσότερο για τον κ. Γεωργόπουλο, να πούμε λοιπόν ότι είναι φυσικός που εργάζεται ως εργαστηριακός συνεργάτης – ερευνητής στα Εργαστήρια Προσομοίωσης Βιομηχανικών Διεργασιών  του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς με κύριο ερευνητικό ενδιαφέρον τη δημιουργία συστημάτων βιοαισθητήρων για την ανίχνευση περιβαλλοντικών ρύπων.

Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε επιστημονικά συνέδρια με θέμα την Τεχνολογία την Καινοτομία και το περιβάλλον τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό και άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε ξένα επιστημονικά περιοδικά.

Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και της διεθνούς οργάνωσης Friends of Nature. Επίσης, συμμετέχει ενεργά στα κοινά του δήμου Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης όπου διαμένει. 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα