20.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΠΙΒΟΛΗ ΣΙΓΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΙΓΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Σιγή ασυρμάτου προσπαθεί να επιβάλλει ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου στους δημοτικούς συμβούλους επισημαίνοντας, με την έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ., να μη επιλύουν τις διαφορές τους μέσω ιστοσελίδων.

Η εμφανής προσπάθεια λογοκρισίας απ’ το δήμαρχο, στόχευε στις συνεχείς δημοσιεύσεις μέσω του kirkinews της υπόθεσης του αναψυκτήριου ΑΡΕΤΟΥΣΑ μεταξύ Βασιλόπουλου γραμματέα του Σώματος και Δουβίτσα προέδρου του ΔΟΠΑΠ.

Εδώ ταιριάζει γάντι στο δήμαρχο κ. Πιστικίδη η παροιμία «Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις», αφού η δημοτική αρχή έχει αναγάγει σε ιστοσελίδα του δήμου έτερο διαδικτυακό μέσο της περιοχής.

Επειδή προκληθήκαμε, προκαλούμε το δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη:

Αντί να λογοκρίνει τους υπηκόους του, ας απολογηθεί στη κοινωνία της Ραφήνας που βοά ενάντια στα Δημητροπούλεια σε όποιο στέκι κι αν βρεθεί, με ποια κριτήρια επιλέχτηκε ο αείμνηστος Δημητρόπουλος γι’ αυτή τη τιμή!

Μήπως ήταν τοπικός ήρωας και δεν το ξέρουν; Μήπως υπήρξε τοπικός ευεργέτης και δεν το γνωρίζουν; Μήπως επιβάρυνε το δημοτικό κορβανά με τη μεταφορά του μεγάλου χρέους  της πρώην ΔΕΑΡ και το ξέρουν; Μήπως άφησε με αρνητικό πρόσημο τα οικονομικά του ΟΛΡ και το είδαν στο πρόσφατο οικονομικό απολογισμό της σημερινής ηγεσίας του ΟΛΡ; 

Να είναι σίγουρος ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, ότι το kirkinews δε θα σταματήσει να ερευνά, να σχολιάζει και να κριτικάρει όσα συμβαίνουν στο δήμο, με τη συνέπεια που το κάνει όλα αυτά τα χρόνια, τόσο για το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου όπου έχει την έδρα του, όσο και για τους δήμους της ευρύτερης περιοχής όπου σέβονται την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητά του.  

 

   

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα