27.3 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ

Ότι άρχισε ωραία με τη χειραγώγηση της εκλογής υπέρ της προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. προ δύο ετών απ’ το δήμαρχο Ρ-Π, τελειώνει ηλεκτροφόρα μετά τις καταγγελίες του ιδίου μετά τη ρήξη των μεταξύ τους σχέσεων, ότι όχι μόνο δεν υπάρχει παροχή ρεύματος και ύδρευσης επ’ ονόματι της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. που χρησιμοποιεί το ακίνητο, αλλά έχει διακοπεί.

Το θέμα έφερε στο προσκήνιο η ιστοσελίδα irafina.gr που δημοσιοποιεί δηλώσεις του δημάρχου, που επισημοποιούν πλέον το διαζύγιο μεταξύ αυτού και της προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. η οποία στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές τα χάλασε μαζί του.

Όπως αναφέρει το irafina.gr «η παροχή που ηλεκτροδοτεί το ακίνητο του 1ου ορόφου στη γωνία των οδών Βασ. Γεωργίου και Εθνικής Αντιστάσεως είναι κομμένη από 16/2/2016 και υπάρχει σχετική καταχώρηση από το σύστημα της ΔΕΔΔΗΕ, ενώ έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία καταβολής οφειλόμενων Δημοτικών Τελών.

Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συγκάλυψη ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου, μετά από καταγγελία ετέρου ιδιοκτήτη με τα αρχικά Α. Π., διενέργησαν την Πέμπτη και την Παρασκευή, αυτοψία για καταγγελία πολεοδομικών παραβάσεων στο κτίριο, που δεν είχαν σχέση με τον ενοικιαζόμενο χώρο για πολιτικά γραφεία.

Ας μην προσπαθούν κάποιοι να εμπλέκουν το Δήμο σε πιθανές έκνομες ενέργειες με ιδιοτελή χαρακτηριστικά, τόνισαν χαρακτηριστικά.

Επίσης διερευνάται ο τρόπος υδροδότησης, αφού στο αρχείο της υπηρεσίας δεν υπάρχει εγγραφή λογαριασμών επ’ ονόματι του πολιτικού φορέα που χρησιμοποιεί το χώρο, ούτε κανενός άλλου».

Απορίας άξιο πως το θέμα αναδεικνύεται μετά από δύο χρόνια, τώρα που οι σχέσεις των δύο ατόμων βρίσκονται στο ναδίρ, με δεδομένο ότι ο δήμαρχος είναι σίγουρο ότι ήξερε την υπόθεση, τόσο απ’ τις υπηρεσίες του δήμου, όσο κι απ’ τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. όπου υπηρετεί συγγενικό του πρόσωπο.

Φυσικά ούτε οι διευκρινίσεις που δίνει η πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. πείθουν, όταν λέει σε δελτίο που έστειλε ότι:

«Από τον Ιούνιο του 2016 μέχρι και σήμερα, ουδέποτε έλαβα ειδοποίηση για οποιαδήποτε καταβολή ποσού για ηλεκτρικό ρεύμα για το γραφείο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας-Πικερμίου.

Διαπιστώθηκε προσφάτως ότι υπήρχε εκκρεμότητα συνολικού ποσού περίπου 650 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των δημοτικών τελών του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Το ποσό αυτό έχει ήδη καταβληθεί και όλα τα υπόλοιπα είναι τεχνικές και διαδικαστικές λεπτομέρειες άνευ οιασδήποτε πολιτικής σημασίας.

Όσοι θέλουν να κάνουν πολιτική ας επικεντρωθούν στα μείζονα και ας αφήσουν στην άκρη τη μικροπολιτική. Αν μπορούν…

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΓΚΙΚΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ»

αφού δεν μπορεί να μην αναρωτήθηκε γιατί δεν λαμβάνει λογαριασμούς ΔΕΗ και ύδρευσης και πως παρά ταύτα έχει ρεύμα και νερό. Κάτι δεν μυρίζει ωραία στην εν λόγω υπόθεση, που εκθέτει την αξιωματική αντιπολίτευση η οποία ευθύνεται για τα άτομα που εμπιστεύεται σε θέσεις ευθύνης.

ΥΓ. Όπως γνωρίζουμε το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε πρόεδρος τοπικής οργάνωσης όταν νοικιάζει κομματικό γραφείο, είναι να καταθέσει αιτήσεις για ηλεκτροδότηση, ύδρευση και τηλέφωνο (παλαιότερα) υπογεγραμμένες και με τη κομματική σφραγίδα της οργάνωσης. Πως και δεν ακολουθήθηκε αυτή η διαδικασία στην προαναφερόμενη περίπτωση;    

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα