21.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΓΛΑΒΑΣ & ΒΛΑΧΟΣ

ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΓΛΑΒΑΣ & ΒΛΑΧΟΣ

Μισή ώρα καθυστέρηση απ’ την προκαθορισμένη, όταν μάλιστα ο ουρανός είναι μουντός και αρχίζει να σιγοκλαίει, δεν είναι ότι καλύτερο για όσους περιμένουν την άφιξη των Ιερών Λειψάνων του Αγ. Νικολάου στη Ραφήνα από μοναστήρι της Άνδρου, όση κατάνυξη και πίστη κι αν διαθέτουν.

Ωστόσο κάποιοι προνοητικοί είχαν μαζί τους ομπρέλες. Μεταξύ αυτών κι ο Παναγιώτης Γαβριήλ, άρτι ψηφιστείς στις εσωκομματικές εκλογές της Ν. Δημοκρατίας, ο οποίος πήρε υπό τη σκέπη της ομπρέλας του τον Ανδρέα Γλαβά νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της ΝΟΔΕ αν. Αττικής και τον Ανδρέα Βλάχο βετεράνο πλέον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν. Δημοκρατίας Σπάτων-Αρτέμιδας.

Πάντως τ’ αυτί μας έπιασε την ατάκα που νωρίτερα έριξε ο αντιδήμαρχος Ρ-Π Αντώνης Παλπατζής απ’ τα παλιά στελέχη του κόμματος, στον Ανδρέα Βλάχο σχετικά με τη «λυκοφιλία» του στις εσωκομματικές με το δήμαρχο Ρ-Π (ο οποίος πάντα χώνεται εκεί που δεν τον σπέρνουν θέλοντας να ελέγχει και κομματικούς χώρους στους οποίους δεν ανήκει), που φυσικά αγγίζει και τους άλλους δύο εικονιζόμενους που ανήκαν στην ίδια εκλογική ομάδα.

Είχαμε άδικο λοιπόν όταν αποφασίσαμε να μην έχουμε καμιά σχέση σε μια κομματική διαδικασία που τα δημοτικά θέματα εμπλέκονται με τα κομματικά;

Μακριά κι αγαπημένοι λοιπόν. Αυτό για τον Ανδρέα Γλαβά που χωρίς να ξέρει εξέφρασε το παράπονό του ότι στάθηκα απέναντί του. Ευτυχώς ότι ο Ανδρέας Βλάχος που ξέρει τι γίνεται του είπε ότι ουδεμία σχέση είχα με τη διαδικασία κι ούτε το επιθυμούσα άλλωστε.

Δεν πειράζει νέος είναι (ο Ανδρέας Γλαβάς) θα μάθει, αρκεί να μην επαναλάβει λάθη του παρελθόντος, ούτε να βιάζεται να κρίνει αν δε γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.    

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα