18 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΤΙΠΟΤΑ/ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ/ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΩΝ

ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΤΙΠΟΤΑ/ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ/ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΩΝ

Μη μου πείτε ότι ενδόμυχα δεν θαυμάζετε τον Ηλία Ψηνάκη δήμαρχο Μαραθώνα, γιατί δε σας πιστεύω. Δηλώνει ότι δεν είναι πολιτικός και ούτε θέλει να γίνει. Δηλώνει μάνατζερ αν και είναι δήμαρχος. Λέει τα πράγματα χύμα και τσουβαλάτα, χωρίς να νοιάζεται αν κάποιοι τον επικρίνουν γι’ αυτή του τη συνήθεια, αρκεί να λέει σκληρές αλήθειες . Έχει υποσχεθεί στον εαυτό του να βρει τη άκρη του νήματος της κακοδαιμονίας του Μαραθώνα, που ο κόσμος του παρέδωσε τα ηνία. Δεν φοβάται κανένα. Είναι λεύτερος, όσο κανείς!

Αν όλα αυτά κατά βάθος δεν θα ήθελε να μπορεί να τα κάνει ο καθένας μας, λέει ψέματα. Κι απόδειξη είναι ότι οι πολίτες του Μαραθώνα τον ψήφισαν και μάλιστα απ’ την πρώτη Κυριακή, ακριβώς γι’ αυτά του τα κουσούρια για τους μεν ή προσόντα για τους δε.

Γιατί μόνο ένας άνθρωπος σαν τον Ψηνάκη θα μπορέσει να δώσει απαντήσεις σε ότι κακό έγινε ή δεν έγινε στο Μαραθώνα (κυρίως στη δημοτική κοινότητα Ν. Μάκρης), εκτός κι αν αλλοτριωθεί κι αυτός απ’ την εξουσία, κάτι απίθανο να συμβεί σ’ ένα άτομο που είναι εξουσία ο ίδιος.

Ακριβώς επειδή είναι ΄΄εξουσία΄΄ λοιπόν και ως εκ τούτου λεύτερος να λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ANT1 είπε ότι παρέλαβε έναν δήμο «κουρέλι».

Επιφυλάχτηκε ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά επισήμανε ότι διεξάγονται έρευνες και ανακρίσεις για να διαπιστωθεί το τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Όσο για τη δολιοφθορά με τα κλεμμένα φορτηγά του Δήμου, όπου άγνωστοι εκτός από αυτά πήραν και βενζίνη από το πρατήριο που βρίσκεται στο σημείο  ο Ηλίας Ψηνάκης υπενθύμισε ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη, αλλά γίνονται ανακρίσεις όχι μόνο γι’ αυτό αλλά και για πολλά ακόμα θέματα.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα τεράστια προβλήματα που ταλανίζουν ένα δήμο που «είναι για τρόικα» και προφητικά διεμήνυσε ότι  «όταν το πάρτι τελειώνει είναι μερικοί που ξεβολεύονται, μια παρέα, μερικοί κουραδόμαγκες, μαφιόζοι “ντόπιοι” που επί 16 χρόνια έκαναν παράνομα πάρτι εκατομμυρίων. Ε! όταν τους ξεβολέψεις αντιδρούν και κάνουν ένα σαμποτάζ. Το πάρτι τελείωσε».

Ξεκαθάρισε ότι «δεν θα πατήσει την μπανανόφλουδα της πολιτικής», εξέφρασε το θαυμασμό του για το «τρομερό» δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ξέχασε ωστόσο να αναφέρει ότι δεν μπόρεσε να ψηφίσει στις εκλογές για ανάδειξη μελών σε συνδικαλιστικό όργανο των ΟΤΑ, επειδή έφθασε αργοπορημένος, κάτι που συνέβη ακριβώς επειδή δεν αισθάνεται ούτε πολιτικός, ούτε έχει συνηθίσει την υποχρέωσή του ως δήμαρχος απέναντι στα συνδικαλιστικά όργανα των δήμων.

Κι ως φυσικό επακόλουθο έπλεξε το εγκώμιο του υπουργού Δημοσίας Τάξης Βασίλη Κικίλια, «που τα σπάει τρελά», αν και δήλωσε ότι «δεν έχει προτίμηση σε κάποιον πολιτικό, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι οι άνθρωποι». Τέλος ευχαρίστησε τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Υπουργό δημόσια για τη δράση τους.

Αυτός είναι ο Ηλίας Ψηνάκης με τα προτερήματα και τα ελαττώματά του κι όποιος 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα