15.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥ

ΣΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί η νέα δημοτική αρχή του καλλικρατικού δήμου Παιανίας, με σκοπό να κερδίσει το χαμένο χρόνο ανήμπορων δημοτικών αρχών, που άφησαν πίσω ένα δήμο με πολλά προβλήματα, ιδίως μετά την Καλλικρατική εποχή κατά την οποία συνδέθηκαν οι δύο δημοτικές ενότητες, Παιανία και Γλυκά Νερά, στον ενιαίο δήμο Παιανίας.

ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ

Στο πλάνο της αναβάθμισης πολλών ΄΄παραμελημένων΄΄ τομέων, ο δήμαρχος Παιανίας κ. Σπύρος Στάμου ΄΄τρέχει΄΄ τις διαδικασίες για περιοχές που είχαν μείνει στάσιμες σε ό,τι αφορά το σχέδιο πόλης.

Προς τούτο ο δήμος, μέσω των τεχνικών του υπηρεσιών, θα προχωρήσει σύντομα  σε ανάρτηση μελετών για τις περιοχές: Προφήτης Ηλίας-Αγία Μαρίνα, Πηγάρθι και ΒΙΟΠΑ Παιανίας.

ΠΑΙΔΕΙΑ

Για τα τρέχοντα, αλλά και χρονίζοντα θέματα παιδείας, σχετικά με την  

εκπαίδευση και λειτουργία των σχολικών κτιρίων πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Σπύρου Στάμου με την παρουσία του προϊσταμένου της Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής κ. Καπέλλα.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν διευθύντριες Γυμνασίων και Λυκείων της Παιανίας και των Γλυκών Νερών και συγκεκριμένα οι κυρίες Παυλίδου, Μαυρόματου, Τερζάκη, Ταταράκη, Πεζοπούλου και Τσολάκη, οι οποίες μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Παιανίας κ. Γιαννάκη, περιέγραψαν με ιδιαίτερη έμφαση τα θέματα που απασχολούν τα σχολεία του Δήμου, ανάμεσα στα οποία η μεταφορά μαθητών, οι ελλείψεις που παρουσιάζονται, αλλά και το κρίσιμο θέμα δημιουργίας νέων σχολικών κτιρίων.

Στη φωτογραφία ο δήμαρχος Σπύρος Στάμου στην κορυφή του τραπεζιού που φιλοξένησε τα μέλη της συζήτησης για θέματα παιδείας.

 

 

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα