19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ! ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑ, ΕΝΤΟΣ ΟΜΩΣ;

ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ! ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑ, ΕΝΤΟΣ ΟΜΩΣ;

Απ’ το κακό στο χειρότερο βαδίζει ο ιστορικός δήμος του Μαραθώνα, καθώς ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης πιέζεται όλο και περισσότερο απ’ τα καθημερινά προβλήματα που διογκώνονται μέρα τη μέρα με αποτέλεσμα να μη μπορεί να περάσει σχεδόν κανένα θέμα αφού ουσιαστικά έχει χάσει την πλειοψηφία του στο δημοτικό συμβούλιο.

Όλα αυτά επιτείνονται λόγω του προκλητικού τρόπου άσκησης των καθηκόντων του ως δήμαρχος, που ενώ εκτός δήμου φαίνεται να πηγαίνει καλά, εκμεταλλευόμενος κυρίως το brand name όπως ο ίδιος λέει του Μαραθώνα, εντός δήμου έχει φτάσει στο μη παρέκει πρώην υποστηριχτές του, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να σταθεί στις συνεδριάσεις του Σώματος όπου δέχεται επιθέσεις για ανυπαρξία έργου απ’ όλες τις πτέρυγες, αλλά και το ακροατήριο.

Τρανή απόδειξη η χθεσινή (15 Νοεμβρίου) συνεδρίαση, όπου στο ακροατήριο υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες γονέων του 2ου δημοτικού σχολείου σχετικά με την αδιαφορία του δήμου να επιδιορθώσει βλάβες στο σχολικό συγκρότημα με αποτέλεσμα τα παιδιά τους να μην κάνουν μάθημα εδώ και μια εβδομάδα, αλλά και την αρνητική έκβαση πρότασής του για τα δημοτικά τέλη, που οδήγησαν σε ναυάγιο τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του δήμου.

Το κλου της βραδιάς αποτέλεσε η αντιπαράθεση μεταξύ του έντονα εκνευρισμένου δημάρχου απ’ όσα προηγήθηκαν και του ιατρού Χρήστου Κατσαρού πρώην δημοτικού σύμβουλου, συζύγου της Βίκυς Σταυρακοπούλου ανεξάρτητης πλέον δημοτικής συμβούλου, πασπαλισμένη με τα ψηνάκεια ‘‘γαλλικά’’, αλλά και την απρόσμενη επέμβαση σωματοφύλακα που κινήθηκε εναντίον του κ. Κατσαρού και αποτέλεσε αφορμή για γενικευμένη σύρραξη μεταξύ συμβούλων και σωματοφυλάκα.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα