21.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΗ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ (ΑΧΑΡΝΩΝ) ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ

Η ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ (ΑΧΑΡΝΩΝ) ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ

Ένας ευαίσθητος άνθρωπος πόσο μπορεί να αντέξει τη πίεση της πολιτικής; Λίγο! Θα απαντήσουν πολλοί και έχουν κάθε δίκιο. Γι’ αυτό κι οι ευαίσθητοι δεν μένουν πολύ επί σκηνής είτε στη τοπική είτε στη κεντρική εξουσία, με αποτέλεσμα να διοικούμεθα απ’ τους πιο σκληρόπετσους συναισθηματικά.

Ο δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός, ανήκει σ’ αυτή την κατηγορία ανθρώπων που η επιθυμία προσφοράς στο συνάνθρωπο, με την εμπλοκή στη τοπική εξουσία, ξεπερνά κι αυτή ακόμα την έμφυτη αγάπη για την ίδια του τη ζωή.

Το πρώτο καμπανάκι ότι η καρδιά του Δημάρχου δεν μπορεί ν’ αντέξει μεγάλες πιέσεις ήρθε το Νοέμβριο του 2015 όταν ο κ. Κασσαβός υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη αμέσως σε αγγειοπλαστική (μπαλονάκι).

Η περιπέτεια της υγείας του τότε αποδόθηκε στο συνεχές στρες και στην ένταση που δημιουργεί μια θέση ευθύνης όπως το να είσαι δήμαρχος ενός μεγάλου δήμου όπως οι Αχαρνές και μάλιστα με συσσωρευμένα προβλήματα ετών.

Σήμερα το πρωί ο κ. Κασσαβός μπήκε ξανά στο νοσοκομείο με νέο έμφραγμα, που ίσως προκλήθηκε μετά τα τελευταία γεγονότα στο Μενίδι.

Θεωρούμε βέβαιο ότι κι αυτή τη φορά ο Γιάννης Κασσαβός θα βγει νικητής και θα επανέλθει γερός και δυνατός στα καθήκοντά του.

Όμως Δήμαρχε μήπως θα πρέπει να σκεφτείς ότι τίποτε δεν είναι πιο πολύτιμο απ’ την υγεία του καθενός μας; Οπότε ή θα πρέπει να πάψεις να επηρεάζεσαι τόσο πολύ απ’ την αναμενόμενη πίεση που υφίστασαι ως δήμαρχος ή θα πρέπει να αποφασίσεις πιο βαραίνει πιο πολύ στην ατομική ζυγαριά σου, το καθήκον ή η υγεία σου;

Από καρδιάς περαστικά!  

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα