16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΙΔΟΥ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΙΔΟΥ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Η εικόνα του πιο κεντρικού πεζοδρομίου στην οδό Βασ. Γεωργίου Β΄ που αντικρίζουν χιλιάδες επισκέπτες του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, που περνούν υποχρεωτικά απ’ το σημείο λόγω κυκλοφοριακής ρύθμισης, είναι απογοητευτική για ένα δήμο που πρόσφατα χαρακτηρίστηκε τουριστικός.

Κάθε λογής αντικείμενα των καταστημάτων που βλέπουν την κεντρική πλατεία Πλαστήρα της Ραφήνας έχουν τοποθετηθεί στο πεζοδρόμιο, λύματα ρέουν στη λεωφόρο, καταστραμμένες και βρώμικες πλάκες που όχι μόνο εμποδίζουν την πρόσβαση στους πεζούς, αλλά προκαλούν και την καλαισθησία τουλάχιστον των επισκεπτών, αφού οι ντόπιοι τελείως αδιάφοροι, φαίνεται να έχουν συνηθίσει την χρονίζουσα άσχημη εικόνα.  

Ίσως είναι καιρός ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου κ. Καλφαντής, να ασχοληθεί με το θέμα αυτό αρμοδιότητάς του, αντί να ασχολείται με αρμοδιότητες συναδέλφων του (βλέπε ύδρευση και ανακύκλωση).

Ευκαιρία να επισκεφτεί το δήμο Κηφισιάς για να πληροφορηθεί και να μιμηθεί την προσπάθεια των συναδέλφων του να ελευθερώσουν και να εξωραΐσουν τα πεζοδρόμια της περιοχής τους (βλέπε «ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ»). 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα