14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ – ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝ.Π.Ε.

ΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ – ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝ.Π.Ε.

Κατά τις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη του προεδρείου του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε., οι κ.κ. Πέτρος Φιλίππου και Σπύρος Γαλιατσάτος, εκπρόσωποι της Ριζοσπαστικής Περιφερειακής Πρωτοβουλίας με επικεφαλής τη Ρένα Δούρου, δήλωσαν τα ακόλουθα:

«Μετά τον αποκλεισμό της Ριζοσπαστικής Περιφερειακής Πρωτοβουλίας από τα όργανα του διοικητικού συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε., με αποτέλεσμα η δεύτερη σε εκλογική δύναμη παράταξη να μην εκπροσωπείται στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΝ.Π.Ε., πράξη κατεξοχήν αντιδημοκρατική, σε ένδειξη διαμαρτυρίας δηλώσαμε ότι δεν επιθυμούμε καμία θέση στο προεδρείο του Εποπτικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Επειδή όμως δεν κατατέθηκε καμία υποψηφιότητα για το αξίωμα του γραμματέα του Εποπτικού Συμβουλίου και μετά από ενημέρωση που λάβαμε από τον Νομικό Σύμβουλο της ΕΝ.Π.Ε. ότι σε αυτήν την περίπτωση θα αδυνατούσε να λειτουργήσει το συγκεκριμένο όργανο, προτάθηκε από τις άλλες παρατάξεις κατ΄οικονομία και για λόγους λειτουργίας του οργάνου, να θέσει υποψηφιότητα για τη συγκεκριμένη θέση ο κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, παρά το γεγονός ότι έγινε απολύτως σεβαστή η θέση που διατυπώσαμε.

Ο κ. Γαλιατσάτος διατηρώντας την πολιτική του άποψη και σε πνεύμα καλής θέλησης και συνεργασίας, προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει το Εποπτικό Συμβούλιο, κατέθεσε υποψηφιότητα και εξελέγη γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου».

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα