23.8 C
Athens
Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΙΔΟΥ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΙΔΟΥ ΚΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΧΥΤΥ...

ΙΔΟΥ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΙΔΟΥ ΚΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΧΥΤΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Άπειρες φορές ακούσαμε αγανακτισμένες φωνές από Μαραθώνα μεριά να φωνάζουν ότι θα γίνει της Κερατέας στο Γραμματικό για την αποφυγή του εκεί ΧΥΤ. Οι λεονταρισμοί ωστόσο έμειναν στα λόγια κι ο αγώνας της Κερατέας διήγηση στους καναπέδες και τις καρέκλες των τοπικών συνεστιάσεων όπου μεταξύ τυρού και αχλαδιού μνημονευόταν.

Ακόμα και τώρα που ο ΧΥΤ Γραμματικού είναι έτοιμος να δεχτεί τα υπολείμματα της όποιας διαχείρισης απορριμμάτων, οι πολίτες δε φαίνονται διατεθειμένοι ν’ αφήσουν τον καναπέ τους και να διεκδικήσουν έστω το ελάχιστο, αφού το έργο είναι ήδη έτοιμο κι οι δρόμοι που οδηγούν σ’ αυτό οσονούπω τελειώνουν.

Κάποιοι ονειροπόλοι ωστόσο (Δύναμη Πολιτών Μαραθώνα), αλλά κι η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Βαρνάβα, Χαρούλα Ασημακοπούλου, προκειμένου ν’ αφυπνίσουν συνειδήσεις κάνουν έκκληση για αθρόα συμμετοχή των πολιτών στη προσεχή συνεδρίαση του Δ.Σ. Μαραθώνα, όπως αυτολεξεί αναφέρεται πιο κάτω:

Στην προσπάθεια της οργάνωσης συγκροτημένων ενεργειών, αντίδρασης της δημιουργίας του ΧΥΤΥ στην περιοχή μας , την Τρίτη 30/ 5/2017 και ώρα έξι το απόγευμα θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας .

Η παρουσία ΟΛΩΝ μας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν έχουμε συμβιβαστεί όπως υποστηρίζουν με την καταστροφή του τόπου μας και να δείξουμε με την δυναμική παρουσία μας την αντίθεσή μας.

Από τους καναπέδες δεν λύνονται τα προβλήματα .

Στις πέντε και μισή πούλμαν του Δήμου θα ξεκινήσουν από το Ηρώων προκειμένου να σας μεταφέρουν στο χώρο του Συμβουλίου .

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα