17.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑSOS: Ο ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ Σ/Κ

SOS: Ο ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΒΑΛΛΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ Σ/Κ

Αιτία αναβολής προγραμματισμένων εκδηλώσεων το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου, βλέπε ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2017 στο Μαραθώνα, MARMALADE FESTIVAL στο Ν. Ψυχικό και 6Η ΒΡΑΔΙΑ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ, είναι η πρόβλεψη της ΕΜΥ για άσχημο καιρό.

Πιο κάτω ενημερωθείτε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στις τρεις προαναφερόμενες εκδηλώσεις:

Έκτακτη ανακοίνωση σχετικά με την περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο στο Πλάσι Μαραθώνα, στο πλαίσιο της δράσης ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2017:

Λόγω κακής πρόγνωσης καιρού για αύριο Σάββατο 27 Μαΐου στην περιοχή του Μαραθώνα παρακαλούμε, πριν την αναχώρησή σας για τον αρχαιολογικό χώρο, συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα www.marathonexcavations.arch.uoa.gr. Από τις 10:00 π.μ. θα υπάρχει ανακοίνωση, σε περίπτωση αναβολής της περιήγησης. Μπορείτε επίσης να τηλεφωνήσετε στο 697-1994920.

http://marathonexcavations.arch.uoa.gr/marathon/index.php

Σχετικά με την προγραμματισμένη περιήγηση για το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, ώρα 11:30 – 13:00:
Ø Περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο στο Πλάσι Μαραθώνα και παρακολούθηση μιας «ζωντανής» ανασκαφής την ώρα εργασίας αρχαιολόγων και φοιτητών
Σημείο συνάντησης: Παραλία Μαραθώνα, στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Μάχης Μαραθώνα (ώρα 11:15)
Η ΕΦΑ Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον Σύλλογο «Φίλοι του Αρχαιολογικού Μουσείου Μαραθώνα» θα πραγματοποιήσει δράση στον αρχαιολογικό χώρο στο Πλάσι Μαραθώνα. Πρόκειται για περιήγηση στις αρχαιότητες από τα μέλη της επιστημονικής ομάδας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και παρακολούθηση της διαδικασίας ανασκαφής, τεκμηρίωσης και πρώτων μέτρων προστασίας των αρχαίων που αποκαλύπτονται στο πλαίσιο της συστηματικής έρευνας, με συμμετοχή πλειάδας φοιτητών και ερευνητών. Aπό τον Μάιο του 2014, η ανασκαφή διεξάγεται από τον Τομέα Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης του ΕΚΠΑ, υπό την εποπτεία της ΕΦΑΑΝΑΤ και έχει διττό χαρακτήρα, εκπαιδευτικό και ερευνητικό. Ως εκπαιδευτική διαδικασία αποτελεί το βασικό πεδίο πρακτικής άσκησης των φοιτητών αρχαιολογίας. Ως ερευνητικό πρόγραμμα αφορά μία θέση η οποία αποτέλεσε επίκεντρο ανθρώπινης δραστηριότητας από τη Νεολιθική εποχή έως και την Ύστερη Αρχαιότητα (www.marathonexcavations.arch.uoa.gr).
Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό:
22940-55155 Αρχαιολογικό Μουσείο Μαραθώνα
210-3213122 εσωτ. 102 και 697-1994920 (Λ. Σίσκου, Π. Φωτιάδη)
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]

ΕΣΤΙΑ

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Λυπούμαστε αλλά λόγω άστατων καιρικών συνθηκών των επόμενων ημερών και κυρίως του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, αναγκαζόμαστε να αναβάλλουμε το 3o Marmalade Festival για το Σάββατο 10 & την Κυριακή 11 Ιουνίου, ώρες 10.00-21.00. Το πρόγραμμα θα παραμείνει το ίδιο και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 20.00.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και είμαστε στη διάθεσή σας για την όποια διευκρίνιση.

Υ.Γ: Συνημμένα μπορείτε να βρείτε το νέο πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Σάββατο 10/6

2:00 Έναρξη – καλωσόρισμα

Κατά την έναρξη θα  πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση για την βράβευση της καλύτερης παρουσίας/καλύτερου τραπεζιού 19:30 Παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα

19:30 Μοντέρνοι/Latin χοροί

20:00 Βράβευση εύγεστης και πρωτότυπης μαρμελάδας από επώνυμους chef  Κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς φιλανθρωπικού σκοπού

Συμμετέχουν οι Σύλλογοι/ομάδες: Γονείς Εστίας, Εθελόντριες Εστίας, Ελληνική Εστία Αγίας Παρασκευής, Ελληνική Εστία Παπάγου, Επιτροπή Νεότητας Φιλοθέης-Ψυχικού, Λέσχη Lions Ολυμπιάδα, Πανελλήνια Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή» παράρτημα Ν. Ψυχικού, Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού (ΠΟΨ), Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Σχολής Μωραϊτη, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού, Σύλλογος Κρητών Φιλοθέης-Ψυχικού «Ο Μίνως», Σύλλογος Μικρασιατών Νέου Ψυχικού «Ο Άγιος Γεώργιος», Σύλλογος φίλων της Εστίας «Μήνυμα Αγάπης», Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Φιλοθέης (ΣΕΟ), Ομάδα Καφενείου, Φίλοι Δημότες

Επιμέλεια Οργάνωσης: Μάρω Τρέζου Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας & Αλληλεγγύης Έφη Προκοπάκη Πρόεδρος Δ.Σ. της «Εστίας»

Κατά τη διάρκεια του Marmalade Festival, θα λειτουργεί cafe και ουζερί με σπιτικές γλυκιές και αλμυρές εκπλήξεις!

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

Τη Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η 6η βραδιά χορού στο 3ο δημοτικό σχολείο Αρτέμιδας. Μαθητές των δημοτικών σχολείων θα χορέψουν παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς, αλλά θα παρουσιάσουν και ασκήσεις ρυθμικής γυμναστικής.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα