25.1 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΓΚΙΚΑΡΑΚΗ

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΓΚΙΚΑΡΑΚΗ

Έμμεση προτροπή σε ανταρσία απ’ το στρατόπεδο Λουκά της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Μαρίας Γκικαράκη απ’ τον Γιάννη Παρασκευή δημοτικό σύμβουλο της μείζονος, στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαυρεωτικής.

Σε συμπονετικό τόνο ο Γιάννης Παρασκευής δήλωσε την συμπαράστασή του στην κ. Γκικαράκη ως προς τη συνεργασία της με το δήμαρχο Δημήτρη Λουκά και αναρωτήθηκε πως και ως πότε θα αντέξει αυτή τη προβληματική κατά τη γνώμη του συνεργασία.

Συνεργασία μ’ ένα δήμαρχο, που με το δικό του ξεχωριστό τρόπο ο κ. Παρασκευής συνέκρινε με όσα εμπεριέχει η φράση ‘’l’ etat c’ est moi”, που όμως οφείλει να μη ξεχνά ότι ακολουθεί ένα Βατερλό, συνδυάζοντας βέβαια δύο διαφορετικά ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα, όπως το Λουδοβίκο ΙΔ΄ που είπε τη φράση «το κράτος είμαι εγώ» και το Ναπολέοντα που ηττήθηκε στο Βατερλό. 

Φυσικά μόνο ο κ. Παρασκευής μπόρεσε να συνδυάσει τόσο γλαφυρά τις δύο εμβληματικές προσωπικότητες της Γαλλικής ιστορίας.

Άμεση ήταν η πληρωμένη απάντηση της κ. Γκικαράκη η οποία δήλωσε ότι θα παραμείνει ως το τέλος της θητείας της στη θέση ευθύνης που τάχτηκε, προς όφελος των δημοτών, αλλά και του Σώματος που διευθύνει, όπως πολύ καλά θα λέγαμε κάνει και εύγε της.    

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα