26.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣΙΓΑ ΜΗ ΚΛΑΨΕΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΛΑΨΕΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

Και ξαφνικά στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαυρεωτικής, κάποιος κ. Χρηστάκος απ’ το ακροατήριο εκρήγνυται και αρχίζει να φωνάζει εναντίον της δημοτικής αρχής (μάλλον οργανωμένο σόου φάνταζε και μάλιστα Παρασκευή και 13).

Βρε τι κι αν η πρόεδρος του υπενθυμίζει ότι της είχε υποσχεθεί να μείνει ήσυχος και να μη αναστατώνει όπως συνηθίζει τη συνεδρίαση, αυτός το δικό του.

Τι κι αν η πρόεδρος επιμένει ότι δεν τηρεί το λόγο του, αυτός εκεί, εξακολουθεί να φωνάζει. Μέχρι που η πρόεδρος – ομολογουμένως θαυμάσαμε την ηρεμία και την αποφασιστικότητά της να επιβάλλει τη τάξη – του ζητά να βγει έξω απ’ την αίθουσα αλλιώς θα διακόψει τη διαδικασία μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη.

Καλά βρε λεβέντες δε γνωρίζετε το Λουκά; Στάθηκε όρθιος την περασμένη θητεία ως επικεφαλής της μείζονος, μετά τόσες και τόσες καταγγελίες και αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων στελεχών του, θα φοβηθεί τώρα; Ιδρώνει τ’ αυτάκι του σε κάτι τέτοια; Ήταν να μη ξαναβγεί δήμαρχος. Άπαξ και βγήκε θα παραμείνει ο κόσμος να χαλάσει άλλα τέσσερα χρόνια. Άλλωστε υπάρχει μέχρι στιγμής διάδοχος ικανός να τον εκτοπίσει; 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα