21 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Παρά την οικονομική δυσπραγία ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου διαθέτει χρήμα για ενοικίαση ακινήτου που θα φιλοξενήσει το κοινωνικό παντοπωλείο, όταν ήδη τα κοινωνικά παντοπωλεία των δήμων, αν και λειτουργούν χρόνια, αντιμετωπίζουν δυσκολία τροφοδότησής τους με προϊόντα.

Εύκολα η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου μπορεί να κάνει κοινωνική πολιτική, όταν το μάρμαρο πληρώνουν οι δημότες, στους οποίους πάντα καταλήγει ο λογαριασμός. Περισσεύει ωστόσο η υποκρισία, όταν κατέκριναν οι σημερινοί ιθύνοντες την απελθούσα δημοτική αρχή για το κοινωνικό παντοπωλείο που λειτουργούσε εθελοντικά, έστω και χωρίς το γράμμα του νόμου, χωρίς όμως καμιά επί πλέον επιβάρυνση των δημοτών. 

Ήδη τα τοπικά στέκια έχουν πάρει φωτιά αναφέροντας προς τα πού οδεύει κι αυτή η ενοικίαση, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός απ’ τη δημοτική αρχή. Αν νομίζουν ότι όλα θα ξεχαστούν στα πέντε χρόνια διαδρομής μέχρι την επόμενη εκλογή, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Όλα πληρώνονται όταν έρθει η ώρα τους, κυρίως όταν υπάρχουν αρκετοί που ήδη ετοιμάζουν φακέλους που αρχίζουν να φουσκώνουν νωρίς-νωρίς.  

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα