28.3 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Ο ΤΣΟΥΠΡΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΤΡΑΜΠΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ-ΖΟΥΡΟΥ

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Ο ΤΣΟΥΠΡΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΤΡΑΜΠΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ-ΖΟΥΡΟΥ

Σε φοβερά δύσκολη θέση ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα λόγω των συνεχών ανεξαρτητοποιήσεων αντιδημάρχων και δημοτικών του συμβούλων με αποτέλεσμα να μη βρίσκει αντικαταστάτες των ήδη παραιτηθέντων για να καλύψει θέσεις ευθύνης και μάλιστα στον τομέα των οικονομικών του δήμου.

Στη θέση του αντιδημάρχου επί των οικονομικών Γιώργου Κοροβέση που εγκατέλειψε τη δημοτική αρχή, τοποθέτησε το Βασίλη Τσουπρά, για τον οποίο οι γνώστες των δυνατοτήτων του αναρωτιούνται αν μπορεί να ανταπεξέλθει σε τόσο εξειδικευμένα καθήκοντα. Ακόμα δυσχερέστερη γίνεται η θέση που μόλις ανέλαβε μετά την απομάκρυνση και της διευθύντριας οικονομικών του δήμου Άννα Σωτήρχου-Λάμπρου, χωρίς ακόμα να ξέρουμε το λόγο απομάκρυνσής της, ούτε την αντικαταστάτριά της.  

Θέμα συζήτησης κι οι τράμπες που έκανε ο κ. Ψηνάκης αντικαθιστώντας τον αντιδήμαρχο  καθαριότητας Στέφανο Μπαϊρακτάρη με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Τετράπολις» Γιώργο Ζούρο και στη συνέχεια τοποθετώντας το κ. Μπαϊρακτάρη στη θέση του κ. Ζούρου ως πρόεδρο στο ΝΠΔΔ που προΐστατο ο κ. Ζούρος μέχρι να αναλάβει τη θέση του αντιδημάρχου καθαριότητας. Τι σας είπα; Μπέρδεμα δηλαδή.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα