26.1 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΞΕΚΑΘΑΡΗ(!) ΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Ρ-Π ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

ΞΕΚΑΘΑΡΗ(!) ΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Ρ-Π ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε στη τοπική κοινωνία σχετικά με το εισαγόμενο θέμα περί εγκατάστασης-λειτουργίας οικημάτων για εκδιδόμενα άτομα στην προσεχή  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ Η ΡΑΦΗΝΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ και την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος μειοψηφίας Ανδρέα Βασιλόπουλου ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ο δήμαρχος Ρ-Π θορυβημένος απ’ τις αντιδράσεις (άραγε γιατί δεν συνόδεψε με εισήγηση το θέμα ώστε ν’ αποφευχθούν οι όποιοι συνειρμοί;) απαντά στον κ. Βασιλόπουλο, (ουδέν σχόλιο στα όσα γράφονται για τη δημοσιογράφο ο κόσμος γνωρίζει και κρίνει, απλά ευχαριστούμε τη δημοτική αρχή για τη διαφήμιση της δουλειάς μας), ο οποίος γράφει:

Ικανοποίηση από την ξεκάθαρη θέση του κ. Δημάρχου…              

ότι με το θέμα που εισάγει στο ΔΣ επιχειρεί να θωρακίσει τον δήμο μας από τη δυνατότατα να εμφανιστούν οικήματα  που θα χρησιμοποιούν εκδιδόμενα άτομα. Ο τρόπος που τέθηκε το θέμα «Λήψη απόφασης περί χορήγησης αδειών εγκατάστασης και χρήσης οικημάτων για την άσκηση δραστηριότητας από εκδιδόμενα άτομα εντός του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου» και χωρίς να συνοδεύεται από τη σχετική εισήγηση, όντως μας οδήγησε σε αρνητικές σκέψεις για την εξέλιξη της περιοχής μας. Χαίρομαι, όπως πιστεύω και πολλοί άλλοι δημότες μας, που υπήρξε αυτή η σαφής δήλωση. 

Τα λοιπά λεγόμενα του κ. Δημάρχου περί προσπάθειας αμαύρωσης, σπίλωσης και λασπολογίας, έχουμε συνηθίσει να τα ακούμε, όταν οποιοσδήποτε επιχειρεί να σχολιάσει τις ενέργειές του και τον τρόπο που διοικεί τον Δήμο μας, αλλά θυμίζω ότι η αντιπολίτευση αποτελεί βασικό και αναγκαίο εργαλείο της δημοκρατίας.   

 

Ανδρέας Βασιλόπουλος

Καθηγητής ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας

Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου

Επικεφαλής Παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα