14.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟΙ ΣΠΡΙΝΤΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ

ΟΙ ΣΠΡΙΝΤΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ

Κέρδισαν την εκτίμηση και το θαυμασμό των ψηφοφόρων οι σπρίντερς υποψήφιοι βουλευτές, που μπήκαν στον αγώνα στο παρά πέντε της εκκίνησης. Κατόρθωσαν ωστόσο να αποκομίσουν σημαντικό αριθμό ψήφων, ακόμα κι αν εκτέθηκαν σε περιφέρεια τελείως ξένη με την έως τότε πολιτική παρουσία τους.

Πρόκειται για τους υποψηφίους βουλευτές του ΚΙΔΗΣΟ στην περιφέρεια Αττικής, Παντελή Ασπραδάκη πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ να κόβει πρώτος το νήμα, τον Γεράσιμο Βουδούρη πρώην διοικητή ΕΟΠΥΥ του ΠΑΣΟΚ τρίτο και την Δέσποινα Αφεντούλη τ. περιφερειακή σύμβουλο τέταρτη.

Κυρίως όμως το Γιώργο Χριστόπουλο τ. δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου, που τόλμησε να εκτεθεί στο νομό Κυκλάδων με τη Ν. Δημοκρατία για πρώτη φορά. Μια δύσκολη περιφέρεια με την οποία δεν είχε ουσιαστική επαφή, ενώ το κόμμα βρισκόταν σε ύφεση και κατόρθωσε να αποκομίσει 2000 και βάλε ψήφους.

Το αποτέλεσμα αυτό, η συμπάθεια κι η εκτίμηση όσων τον γνώρισαν και τον στήριξαν στη πρώτη του αυτή προσπάθεια, αποτελεί μια γερή βάση για την επόμενη προσπάθειά του, που ίσως να μην είναι πολύ μακρινή κατά πως συζητιέται.    

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα