21.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟΛΟΦΡΕΣΚΟ & ΔΡΟΣΕΡΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΟΛΟΦΡΕΣΚΟ & ΔΡΟΣΕΡΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Ολόφρεσκο και ηλικιακά προς τα κάτω ανανεωμένο, είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου Πικερμίου που προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες τις 8ης Φεβρουαρίου 2015, με τη μεγαλύτερη έως τώρα συμμετοχή μελών (80 άτομα) στη ψηφοφορία, συγκροτήθηκε σε σώμα στις 17 Φεβρουαρίου.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Παναγιώτης Μπίλλιος που έχει προσφέρει τα μέγιστα στη γιγάντωση αυτού του εξαιρετικά δραστήριου συλλόγου, δεν έβαλε εκ νέου υποψηφιότητα καθώς η ενασχόλησή του εκ νέου με ένα τόσο απαιτητικό σύλλογο τον είχε κουράσει υπερβολικά.

Ωστόσο παραμένει στη θέση της Γ. Γ. η έμπειρη και εξ’ ίσου παραγωγική Ευθυμία Μάτσου, ενώ όλοι όσοι έλαβαν μέρος στη ψηφοφορία, άσχετα αν συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ., διαβεβαιώνουν ότι θα συνδράμουν ουσιαστικά στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του νέου Δ.Σ., όπου πρόεδρος εξελέγη ο Αλέξανδρος Καφφέζας ο οποίος απ’ το 2000 είναι ο δάσκαλος παραδοσιακών χορών του συλλόγου, ότι το ανδρικό στοιχείο υπερτερεί και μάλιστα αισθητά του γυναικείου, αφού στα επτά μέλη του μόλις τα δύο είναι γυναίκες.

Η παρατήρηση ουσιαστική, αν σκεφτείτε ότι στην πλειοψηφία των υπολοίπων συλλόγων, ιδίως της δημοτικής κοινότητας Ραφήνας, υπερτερούν οι γυναίκες, με ποσοστό που σε πολλές περιπτώσεις αγγίζει το 100%.

Το Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Πικερμίου αποτελείται από τους:

Αλέξανδρο Καφφέζα πρόεδρο, Άρη Βρούτση αντιπρόεδρο, Δημήτρη Πετρόπουλο Β΄ Αντιπρόεδρο, Ευθυμία Μάτσου Γεν. Γραμματέα, Νικόλαο Μήτσου Ταμία, Αλίκη Τσιροζίδη Ειδ. Γραμματέα, Κωνσταντίνο Κακαλή Τακτικό Μέλο.

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι: Δημήτρης Ζουρντός, Μάρθα Ιερωνυμάκη και Τασία Κάρλου και εξελεγκτική επιτροπή οι: Γιώτα Μαρτίνη, Ντίνα Στάικου και Δήμητρα Ψαριώτη.  

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα