25.2 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟΛΟ & ΨΗΛΟΤΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Ν.Α. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ!

ΟΛΟ & ΨΗΛΟΤΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Ν.Α. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ!

Κάθε φορά που ο Πρόεδρος της Ε.Ν.Α. (Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών) Νεκτάριος Καλαντζής διοργανώνει μια ημερίδα, εύλογη ερώτηση παραμένει πόσο ψηλότερα θα φτάσει. Κι εκεί που κάποιος νομίζει ότι έφθασε κορυφή… τσουπ του ‘ρχεται η σημερινή ημερίδα στο Πειραιά και μάλιστα στο Δημοτικό Θέατρο παρακαλώ, όπου βραβεύει ένα Βαγγέλη Μαρινάκη!

Είναι απορίας άξιο πως ένα τόσο δραστήριο άτομο, δεν αναγνωρίζεται στην περιοχή του, την αν. Αττική, όσο θα του άξιζε. Ίσως επειδή το «ύψος» της εν γένει προσφοράς του στη τοπική αυτοδιοίκηση κι όχι μόνο, είναι δυσθεώρητο για μικρόψυχους ανθρώπους, που φυσικά δεν επιθυμούν κάποιον τόσο ανώτερό τους και προσπαθούν να τον υποβιβάσουν όσο τους είναι δυνατό. Δυστυχώς γι’ αυτούς ο Νεκτάριος αποδεικνύει ότι δεν πτοείται από τέτοιες μικρότητες και μικροπολιτικές. Ας ανοίξει τα μάτια του το κόμμα που υπηρετεί, η Ν.Δ. εν προκειμένω, γιατί τέτοιου διαμετρήματος νέοι πολιτικοί είναι σπάνιοι κι ως εκ τούτου δυσεύρετοι.

Βέβαια να τονίσουμε ότι το θέμα της σημερινής ημερίδας, «η συνεισφορά της ελληνικής Ναυτιλίας στις τοπικές κοινωνίες», ταίριασε γάντι στον κ. Καλαντζή που όχι μόνο έχει εξαιρετικές σπουδές στο τομέα αυτό, αλλά εργάζεται σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία.

Επίσης να πούμε ότι η βράβευση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη έγινε για τη συνεισφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Πειραιά, ως επίτιμο μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών (Ε.Ν.Α.).     

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα