27 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟΤΑΝ Ο Δ…ΗΜΟΣ Ρ-Π ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΥΣΙΕΣ...

ΟΤΑΝ Ο Δ…ΗΜΟΣ Ρ-Π ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου έχουν λυθεί(;!) όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας, οπότε φυσική κατάληξη είναι στη χθεσινή (Τρίτη 24 Ιανουαρίου) συνεδρία του δημοτικού συμβουλίου, να δαπανηθούν πάνω από δύο ώρες συζητώντας το θέμα εκτός ημερησίας διάταξης περί παρουσίας – απουσίας των δημοτικών συμβούλων στις συνεδριάσεις.

Πέτρα του σκανδάλου ο γραμματέας του Δ.Σ., δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο οποίος κατά την προσφιλή τακτική του προσπαθεί να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο με δημοσιεύματα πολλαπλού περιεχομένου, πάντα ωστόσο προβάλλοντας τον εαυτό του ως υπ. δήμαρχο.

Αυτή τη φορά διάλεξε να ασχοληθεί με τις απουσίες των συναδέλφων του που κατά τη γνώμη του θα έπρεπε να στηλιτευτούν, συμπαρασύροντας κατ’ αρχάς το δήμαρχο που με την απάντησή του προκάλεσε ντόμινο επιστολών μέσω του ηλεκτρονικού τοπικού τύπου. Σε κάτι που το kirkinews.gr κατ’ επιλογή του έμεινε εκτός, μη θέλοντας να μπει στη διαδικασία πολιτικής διαφήμισης κανενός.  

Ουσιαστικά και μάλιστα μετά τη χθεσινή πολύωρη συζήτηση στο Δ.Σ. ο κ. Βασιλόπουλος πέτυχε αυτό που αρχικά θέλησε, δηλαδή τη προσωπική προβολή του, παρότι στο τέλος ζήτησε συγνώμη αν έθιξε κάποιους απ’ τους συναδέλφους του, αφού δεν ήταν αυτός ο σκοπός του!

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα