23.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟ ΚΑΛΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Σ’ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Ή ΔΗΜΟ

Ο ΚΑΛΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Σ’ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Ή ΔΗΜΟ

Ο καλός πιλότος φαίνεται είτε κρατά το τιμόνι ενός αεροπλάνου, είτε βρίσκεται στο τιμόνι ενός δήμου. Ο λόγος για το Γρηγόρη Κωνσταντέλλο Δήμαρχο Βάρης–Βούλας–Βουλιαγμένης ο οποίος απέδειξε στη πράξη ότι όσο καλός πιλότος ήταν όταν πετούσε αεροπλάνα κι ήταν συνηθισμένος να δρα ακαριαία σε κρίσιμες καταστάσεις, τόσο καλός είναι και στην αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων σήμερα που κρατά το τιμόνι του δήμου των 3Β.

Του λόγου το αληθές αποδεικνύει η άμεση κινητοποίησή του στον πρόσφατο εφιάλτη της μόλυνσης των ακτών της επικράτειας που έχει την ευθύνη απ’ τη πετρελαιοκηλίδα, με την προμήθεια ειδικών παγίδων ώστε να προστατευτούν οι παραλίες, που έδωσαν καρπούς αφού οι παραλίες Βούλας κλπ. αποδεικνύονται απόλυτα καθαρές.

Ο κ. Κωνσταντέλλος έχει μάλιστα τ’ αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων που επιβεβαιώνουν ότι οι παραλίες του δήμου του δεν έχουν μολυνθεί, αφού έστειλε δείγματα αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη ο ίδιος, όταν πληροφορήθηκε ότι με την πεπατημένη θα αργούσαν πολύ οι απαντήσεις.  Κι όπως τονίζει η ίδια διαδικασία θα επαναλαμβάνεται κάθε βδομάδα ώστε οι πολίτες του δήμου του να είναι σίγουροι για τη καθαρότητα των παραλιών τους.

Αλήθεια πόσοι δημότες δεν θα ήθελαν ένα Δήμαρχο σαν το Γρηγόρη Κωνσταντέλλο;  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα