27.7 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟ … “ΦΑΡΟΣ” ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ

Ο … “ΦΑΡΟΣ” ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ

Όταν επισκεφτείς το καφέ-μπαρ “Φάρος” στο Μάτι σίγουρα δε μπαίνεις σ’ ένα φάρο, αλλά μόλις προχωρήσεις λίγο πιο έξω σίγουρα βρίσκεσαι στη πλώρη του Τιτανικού όπου δεν απλώνεις τα χέρια για να αισθανθείς το θαλασσινό αέρα και την αύρα της θάλασσας ώστε να νιώσεις απελευθερωμένη/ος απ’ τις έγνοιες της καθημερινότητας, αλλά κάθεσαι στα κατάλευκα τραπεζοκαθίσματα και ταξιδεύεις στον Ευβοϊκό.

Εμάς λοιπόν όπως καταλάβατε απ’ το πρόλογό μας, ο…Φάρος της Χαράς, περισσότερο μας θύμισε τη πλώρη ενός καραβιού που σε ταξιδεύει στα πέλαγα κι’ αυτό είναι που μας γοήτευσε αρχικά. Εκεί απομεσήμερο απολαύσαμε ένα δροσιστικό και εύγεστο φυσικό χυμό φρούτων, ενώ αργότερα μπορέσαμε να απολαύσουμε το ουζάκι μας με καταπληκτικές ποικιλίες και εμπνευσμένες γευστικά σαλάτες.

Όσο για τους λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης η ποικιλία των κοκτέϊλς ικανοποιεί και το πιο απαιτητικό πελάτη. Συχνά – πυκνά στο ειδυλλιακό περιβάλλον του “Φάρου” οι νύχτες μετατρέπονται σε πίστες όπου επώνυμοι τραγουδιστές και μουσικοί διασκεδάζουν όσους επιθυμούν ένα διαφορετικό βράδυ ωσάν σε κρουαζιερόπλοιο, με τα κύματα να σκάνε ολόγυρα.

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα ότι όποια ώρα κι αν διαλέξετε να επισκεφτείτε το καφέ-μπαρ  “Φάρος” θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι απ’ το σέρβις, τα κρύα πιάτα ορεκτικών, τις σαλάτες και τα ποτά που θα διαλέξετε. Φυσικά πρέπει να εξάρουμε το πηγαίο χαμόγελο της ιδιοκτήτριας Χαράς που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σ’ ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.  

 

ΥΓ. Ο “Φάρος” βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο “Μάτι” στη Ν. Μάκρη.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα