31.5 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΟΛΟ ΖΩΗ, ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ

ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΟΛΟ ΖΩΗ, ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ

 Ίσως ο πιο ‘’ζωντανός’’ σύλλογος του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, πανταχού παρών και τα πάντα πλήρων, είναι ο Παλαιστικός σύλλογος της περιοχής, που καλύπτει όλες τις ανάγκες, σε πρωταθλητισμό με τα τμήματα πάλης και αγωνιστικής γυμναστικής, σε φιλανθρωπικό επίπεδο με συμμετοχή σε πολλά προγράμματα (συλλογή καπακιών, τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο κ.α.) και σε δημοσιογραφικό επίπεδο με την αποστολή ρεπορτάζ από πολλές και διάφορες εκδηλώσεις που συμμετέχει.

Χθες Κυριακή 7 Ιουνίου (παγκόσμια ημέρα επιζώντων καρκίνου) έδωσε πάλι το ‘’παρών’’ στο Φεστιβάλ Ευ Ζην που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά

στο Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά με στόχο τη διάδοση ‘μυστικών’ ευζωίας προς όφελος της σωματικής και ψυχικής υγείας και κεντρικό μήνυμα “Είμαι νικητής”.

Ο Βασίλης Κολλάρος στήριξε το θεσμό αυτό απ’ το1ο Φεστιβάλ Ευ Ζην το 2013, όταν ο σύλλογος συμμετείχε με μια Ολυμπιακών διαστάσεων παλαίστρα, όπου παρέδωσε μαθήματα ζωής σε όλους τους συμμετέχοντες που καταγοητεύτηκαν με το άθλημα της Πάλης!

Φέτος λόγω των καιρικών συνθηκών δεν “στήθηκε” παλαίστρα, αλλά ο εθελοντής αιμοδότης Βασίλης ήταν εκεί για να προσφέρει στον συνάνθρωπο: δίνοντας λίγο απ’ το αίμα του!

Ως ένα μικρό ΕΥΓΕ στο Βασίλη και στα όσα προσφέρει ο πολυπρόσωπος παλαιστικός σύλλογος, το σχόλιο του προοιμίου που συνόδεψε την είδηση.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα