24.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ: ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΤΣΙΠΡΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ: ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΤΣΙΠΡΑ

Η παρουσία του τ. υφυπουργού Εξωτερικών & Οικονομικών Πέτρου Δούκα, στην εκδήλωση του συλλόγου ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ ανήμερα της εορτής της Αγίας Βαρβάρας, ξάφνιασε ευχάριστα και προκάλεσε ποικίλα σχόλια και ερωτήσεις, κάτι απόλυτα δικαιολογημένο για ένα πολιτικό πρόσωπο του διαμετρήματος του Πέτρου.

Ο κ. Δούκας εκτός του ότι έχει στενή οικογενειακή σχέση με την περιοχή, (γαμπρός του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ), με μόνιμη κατοικία στο Πικέρμι, πρόκειται να κοσμήσει το ψηφοδέλτιο της Ν. Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές όποτε αυτές γίνουν. Την είδηση έχουμε δημοσιοποιήσει ήδη προ καιρού, επισημαίνοντας και την έντονη δραστηριότητα που έχει ξεκινήσει ως πρόεδρος του Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. (Εταιρεία Μελέτης Προβλημάτων Συλλογικών), που έχει ιδρύσει ο αείμνηστος πεθερός του.  

Ο κ. Δούκας πιστεύει ότι στα δύσκολα φαίνονται οι πολιτικοί ουσίας, κυρίως οι εξειδικευμένοι και καταξιωμένοι σε διάφορους νευραλγικούς τομείς, απαραίτητοι όσο ποτέ σήμερα. Ανατρεπτικός και τολμηρός στις απόψεις του δεν διστάζει να διατρανώνει, ακόμα και στα κεντρικά ΜΜΕ, ότι υπάρχει άμεση ανάγκη συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων.

Τούτο σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, όχι μόνο πρέπει αλλά επιβάλλεται να συναντηθεί με τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα. «Πρέπει να ζητήσει (ο Σαμαράς), μας είπε, να συναντηθεί μαζί του, ακόμα κι αν ο Τσίπρας αρνηθεί. Τουλάχιστον θα έχει προσπαθήσει προς τούτο. Δεν νοείται σε τέτοια δύσκολη εποχή να μη μιλιούνται μεταξύ τους τα δύο πρόσωπα κλειδιά του κοινοβουλευτικού μας βίου, ο Πρωθυπουργός της χώρας κι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Επιτέλους, ας αφήσουμε στη πάντα προσωπικές αντιπαλότητες, επείγει να σωθεί η πατρίδα και μετά έχουμε όλο τον καιρό να αναπτύξουμε την ιδεολογία μας και να ζητήσουμε τη ψήφο του λαού, αφού όμως έχουμε σταθεροποιήσει την κατάσταση, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό».

Ο Πέτρος Δούκας (δεξιά) εικονίζεται με τον καλό του φίλο, απελθόντα δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργο Χριστόπουλο και το γιό του δεύτερου Χάρη, μετά το τέλος της εκδήλωσης προς τιμή των λιγνιτωρύχων που διοργάνωσε ο σύλλογος ΕΝΟΤΗΤΑ Διασταύρωσης Ραφήνας.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα