13.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ «ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ» ΜΑΡΑΘΩΝΑ; ΟΕΟ!…

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ «ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ» ΜΑΡΑΘΩΝΑ; ΟΕΟ!…

«Μυστήριο» καλύπτει την υπόθεση «εξαφάνισης» κατασκευής μικρού σπιτιού, το οποίο είχε γίνει δωρεά στο «Τετράπολις» του Δήμου Μαραθώνα, το Φθινόπωρο.

Στη συνέχεια και στις εκδηλώσεις του Δήμου για τις γιορτές των Χριστουγέννων, στη Νέα Μάκρη, το σπιτάκι αυτό χρησιμοποιήθηκε, αλλά ουδέποτε επέστρεψε στη βάση του (κυριολεχτικά μιλώντας, στην πρώην αμερικάνικη βάση).

Ανεπίσημα, και με τη μορφή «ψιθύρων» εκτοξεύονται αλληλοκατηγορίες μεταξύ δημοτικών αλλά και τοπικών συμβούλων Νέας Μάκρης, για το ποιος έχει πάρει στο σπίτι του (!) την εν λόγω κατασκευή.

 Όσο και αν το συγκεκριμένο θέμα φαντάζει «ασήμαντο» μπροστά στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, όσο και αν ο… πρώτος όροφος στο δημαρχείο Νέας Μάκρης, αποφεύγει ν’ αναφέρεται ανοιχτά, στο ζήτημα, τούτο (πώς να το κάνουμε;) δεν παύει να υφίσταται απλά και μόνο επειδή δεν συζητείται!

Όταν η προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου κατηγορείτο (και δικαίως) ότι δεν είχε προβεί ποτέ, σε καταγραφή υλικών (δημοτική περιουσία) δεν είναι δυνατόν, να «εξαφανίζεται» μία ολόκληρη κατασκευή και ουδείς ν’ αναρωτιέται τι απέγινε…

Ούτε καν, η Αντιπολίτευση…

  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα